ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Φ. Γεννηματά: «Ετοιμάζετε το ΣΥΡΙΖΑ news»

Φ. Γεννηματά: «Ετοιμάζετε το ΣΥΡΙΖΑ news»

Δριμεία επίθεση στην κυβέρνηση για την τοποθέτηση Μουλόπουλου στο ΔΟΛ εξαπέλυσε η Φώφη Γεννηματά λέγοντας στην αρχή της τοποθέτησής της στη Βουλή στην προ ημερησίας συζήτηση για το αγροτικό ότι «δεν καταφέρατε να φτιάξετε το ΣΥΡΙΖΑ channel και τώρα ετοιμάζετε το ΣΥΡΙΖΑ news».

«Αφήστε τα περί άδολης σχέσης του με το συγκρότημα. Πρόκειται για προσπάθεια να στήσετε καθεστώς ενώ καταρρέετε» συνέχισε σε υψηλούς τόνους η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, η οποία έκανε λόγο και για ένα «μέρος του τραπεζικού συστήματος που χρησιμοποιείται απροκάλυπτα για να ελεγξετε την ενημέρωση».

«Ο πρωθυπουργός που βρυχάται κατά της διαφθοράς έγινε γάτα Ιμαλαΐων» είπε η κυρία Γεννηματά και χαρακτήρισε ως το πιο σύγχρονο ανέκδοτο το ότι ο ΣΥΡΙΖΑ πολεμάει τη διαφθορά.

«Πρώτη φορά τέτοια ντροπή για την αριστερά» κατέληξε την αναφορά της για το θέμα προειδοποιώντας ότι «η κρίση του λαού θα είναι αμείλικτη».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Επικρίνοντας δε και το σύνολο της ομιλίας του πρωθυπουργού είπε ότι «αρχικά μιλήσατε ως αντιπολίτευση και μετά είπατε ότι υλοποιήσατε τον πρόγραμμα της Θεσσαλονίκης και μετά επιχειρήσατε να στήσετε μια κοκορομαχία με τον κ. Μητσοτάκη για να γλιτώσετε».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.