A. Λοβέρδος για A. Τσίπρα: Πιστός στο δόγμα «άλλα λέω και άλλα κάνω»

A. Λοβέρδος για A. Τσίπρα: Πιστός στο δόγμα «άλλα λέω και άλλα κάνω»

Καυστικό ήταν το σχόλιο του Ανδρέα Λοβέρδου για τη συνέντευξη του Αλέξη Τσίπρα στην Εφημερίδα των Συντακτών στην οποία υποστήριξε ότι δεν υπάρξει ψήφιση νέων μέτρων.

Ο κ. Λοβέρδος τονίζει στη δήλωσή του ότι ο πρωθυπουργός παραμένει «συνεπής στο μοναδικό δόγμα που πιστά υπηρετεί, δηλαδή στο δόγμα του “άλλα λέω και άλλα κάνω”».

Ο βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης κάνει λόγο για «δημαγωγία και ανευθυνότητα» του Αλέξη Τσίπρα για τον οποίο λέει ότι «για άλλη μια φορά το κομματικό έναντι του εθνικού συμφέροντος».

Η δήλωση του κ. Λοβέρδου έχει ως εξής:

Σήμερα, στην επέτειο μιας καταστροφής, ο Πρωθυπουργός δίνει  συνέντευξη στην Εφημερίδα των Συντακτών παραμένοντας συνεπής στο μοναδικό δόγμα που πιστά υπηρετεί, δηλαδή στο δόγμα του “άλλα λέω και άλλα κάνω”. 

Με δημαγωγία και ανευθυνότητα προτάσσει για άλλη μια φορά το κομματικό έναντι του εθνικού συμφέροντος.

Αφού προκάλεσε τη διάλυση της Βουλής βρίζοντας ως αργυρώνητους τους ανεξάρτητους βουλευτές που ψήφισαν  Σταύρο Δήμα και αφού κορόιδεψε τρεις φορές τον ελληνικό λαό έρχεται σήμερα και δηλώνει οτι δεν πρόκειται να ληφθούν νέα μέτρα ενώ ήδη ο αρμόδιος υπουργός του ο κ.Τσακαλώτος έχει συμφωνήσει και υπογράψει τα μέτρα αυτά.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αν για κάτι θα γραφτεί στην ιστορία είναι για την παροιμιώδη ασυνέπειά του.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.