ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Φ. Γεννηματά: «Δύο χαμένα χρόνια που πήγαν την Ελλάδα πίσω»

Φ. Γεννηματά: «Δύο χαμένα χρόνια που πήγαν την Ελλάδα πίσω»

«Αυτή είναι η πραγματική αποτίμηση της διακυβέρνησης των ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ. μόνιμη επιτροπεία, παράδοση  της δημόσιας περιουσίας στους δανειστές» επισήμανε σε δήλωσή της για τα δύο χρόνια από την εκλογική νίκη του Αλέξη Τσίπρα

«Για τους πολίτες  εξοντωτικά μέτρα ύψους 12,5 δις ευρώ. Και τώρα ετοιμάζονται για νέα μέτρα μια ακόμη συνθηκολόγηση ηττημένου. Είπαν στους πολίτες  «Έρχεται η Ελπίδα και ήρθε καταιγίδα. Όμως η Ελλάδα μπορεί» συνέχισε στο σκεπτικό της η κυρία Γεννηματά. 

Στο πλαίσιο αυτό, κάλεσε όλες τις πολιτικές δυνάμεις «να συνειδητοποιήσουν ότι δεν είναι στραβός ο γιαλός, αλλά στραβά αρμενίζουμε. Ότι τα ψέματα έχουν κοντά ποδάρια. Ότι σωτήρες με μαγικό ραβδί δεν υπάρχουν. Ότι η κομματική αλαζονεία και η δίψα για εξουσία δεν λύνει τα προβλήματα αλλά εντείνει τα αδιέξοδα».

Και κατέθεσε τη δική της πρόταση για κυβέρνηση εθνικής συνεννόησης: 

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Μόνο με Εθνική Συνεννόηση, αλλαγή πολιτικής και κοινή προσπάθεια η Ελλάδα θα αφήσει πίσω τον εφιάλτη της κρίσης και θα προχωρήσει μπροστά με  αυτοπεποίθηση και αισιοδοξία. Η Δημοκρατική Συμπαράταξη αυτή την πολιτική υπηρετεί. Για να έλθει πραγματικά η ελπίδα στη χώρα και στη ζωή μας».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.