Φ.Γενημματά: «Εγκλωβίζουν τη χώρα στο επικίνδυνο δίλημμα Grexit ή διαρκής λιτότητα»

Φ.Γενημματά: «Εγκλωβίζουν τη χώρα στο επικίνδυνο δίλημμα Grexit ή διαρκής λιτότητα»

«Μια κυβέρνηση που δεν ξέρει, με ένα πρωθυπουργό που δεν μπορεί, διαμορφώνουν με συνεχή εγκληματικά λάθη ένα πρόγραμμα που δεν βγαίνει και εγκλωβίζουν τη χώρα στο επικίνδυνο δίλημμα ”Grexit ή διαρκής λιτότητα”», τόνισε η Φώφη Γεννηματά σχολιάζοντας τις αποφάσεις στη χθεσινή συνεδρίαση του Eurogroup.

Η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης ζήτησε εμμέσως πλην σαφώς η χώρα να προσφύγει σε εκλογές. «Έως εδώ. Όσο πιο γρήγορα φύγουν τόσο το καλύτερο για τον τόπο», δήλωσε χαρακτηριστικά.

H κ. Γεννηματά προσέθεσε «ότι οι χθεσινές εξελίξεις στο Eurogroup -δήθεν ορόσημο για την κυβέρνηση- είναι άκρως ανησυχητικές. Επιβεβαιώνουν την αποτυχημένη διαπραγματευτική τακτική της κυβέρνησης».

Σύμφωνα με την κ. Γεννηματά η κυβέρνηση έκανε τη χώρα μπαλάκι στα χέρια των δανειστών και όμηρο των ακραίων συντηρητικών κύκλων της Ευρώπης και του ΔΝΤ, καθώς επί δύο χρόνια επαναλαμβάνεται η ίδια τακτική με ολέθρια αποτελέσματα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Η κυβέρνηση έχασε χρόνο, συμμαχίες και ευκαιρίες. Τώρα την τελευταία στιγμή τρέχει και δεν φθάνει. Οι κίνδυνοι να αλυσοδεθεί η χώρα με συνθηκολόγηση ηττημένου, είναι ορατοί!», υπογράμμισε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.