ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Οδ. Κωνσταντινόπουλος: «Θα τα καταφέρουμε με γνώση, πίστη και έντιμους αγώνες για την πατρίδα και την παράταξη»

Οδ. Κωνσταντινόπουλος: «Θα τα καταφέρουμε με γνώση, πίστη και έντιμους αγώνες για την πατρίδα και την παράταξη»

Δήλωση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης του Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλου, Βουλευτή Αρκαδίας της Δημοκρατικής Συμπαράταξης:

«Μην τσιμπάτε σύντροφοι…

Θα τα καταφέρουμε με γνώση, πίστη και έντιμους αγώνες για την πατρίδα και την παράταξη.

Πριν από δύο εβδομάδες, το ΠΑΣΟΚ διοργάνωσε εκδήλωση με τους πρώην Βουλευτές του. Αμέσως, συντονισμένα, ενορχηστρώθηκε από το ΣΥΡΙΖΑ, τη ΝΔ και μία δημοσιογραφική ελίτ το παραμύθι της δήθεν «αναπαλαίωσης» της Παράταξης και άλλα παρόμοια.

Όταν, πριν από λίγες ημέρες, έκανε το ίδιο η ΝΔ, δεν μίλησε άνθρωπος: ούτε ένα άρθρο, ούτε μία νύξη στο ραδιόφωνο και στην τηλεόραση.

Κατανοώ ότι η ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ δεν θέλει να ενδυναμωθεί το ΠΑΣΟΚ, γιατί χάνει ψηφοφόρους. Δεν κατανοώ όμως, γιατί η ΝΔ δεν θέλει να ισχυροποιηθεί το ΠΑΣΟΚ! Μήπως τη βολεύει η αντιπαράθεση με τον ΣΥΡΙΖΑ;

Δυστυχώς, για να γίνουν αρεστοί (σε ποιους, όμως;) «τσίμπησαν» το δόλωμα και κάποιοι εντός ΠΑΣΟΚ. Όμως οι πρώην Βουλευτές που έδωσαν το «παρών», δεν έχουν καμία προσωπική φιλοδοξία εμπλοκής. Ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της Παράταξης για να στηρίξουν στην πράξη το ενεργό στελεχιακό δυναμικό της.

Αν θέλουμε να έχουμε μέλλον, πρέπει να αφήσουμε στην άκρη τις λογικές του παρελθόντος, τον διαχωρισμό μεταξύ «νέου» και «παλιού» μόνο με ηλικιακά κριτήρια. Το νέο και το παλιό κρίνονται στις ιδέες, στις απόψεις, στις πρακτικές και στην ηλικία. Είμαστε περήφανοι για την ιστορία και την προσφορά της Παράταξής μας, και συνάμα αναγνωρίζουμε τα λάθη ώστε να μην τα επαναλάβουμε. Τα παθήματα έγιναν μαθήματα. Μόνο έτσι μπορούμε να προχωρήσουμε μπροστά. 

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η νέα πολιτική γενιά του ΠΑΣΟΚ θα τα καταφέρει, γιατί έχει γνώσεις, ιδεολογία, και πίστη ότι με έντιμους αγώνες θα κερδηθούν οι μεγάλες μάχες.»

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.