Στα κανάλια η Σταμάτη για να… «σώσει» τον άντρα της: «Ο Άκης σαπίζει στο κελί του» (βίντεο)

Στα κανάλια η Σταμάτη για να… «σώσει» τον άντρα της: «Ο Άκης σαπίζει στο κελί του» (βίντεο)

Η Βίκυ Σταμάτη, η σύζυγος του Άκη Τσοχατζόπουλου, μίλησε στην εκπομπή της Χριστίνας Λαμπίρη για το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει ο Άκης Τσοχατζόπουλος μέσα στη φυλακή.

Η Βίκυ Σταμάτη περιέγραψε  την εικόνα που παρουσιάζει ο Άκης Τσοχατζόπουλος μέσα στο κελί του:

«Δεν θα επιτρέψω στον εαυτό μου να χαθώ, έχω ιερή υποχρέωση απέναντι στο παιδί μου. Ξέρω να συγχωρώ… Ευχαριστώ τους πολύτιμους ανθρώπους της ζωής μου για την αγάπη, την καθοδήγηση και την υποστήριξή τους. Πάνω απ’ όλα ευχαριστώ τον πολύτιμο γιο μου. Αυτός είναι και ο λόγος που ζω» είπε η Βίκη Σταμάτη.

«Ο άντρας μου βρίσκεται σε μεγάλο κίνδυνο. Πάσχει βαρέως από φλεβοθρόμβωση. Στο χώρο που τον έχουν τοποθετήσει -εύχομαι ποτέ να μην πάρετε το άρωμα του κολαστηρίου- δεν του γίνεται καμία ενδεδειγμένη θεραπεία και καμία έγκυρη ιατρική παρακολούθηση δεν υπάρχει. Δεν τον επισκέφθηκε ποτέ κανένας εξειδικευμένος γιατρός, καρδιολόγος ή αγγειολόγος. Έχει ζητήσει τρίπλεξ και μπαιπάς εδώ και δύο μήνες, πριν αρχίσουν οι φλέβες του να πυορραγούν. Δεν έχει ληφθεί υπόψιν από τις αντίστοιχες σωφρονιστικές – ιατρικές υπηρεσίες του Κορυδαλλού, αυτές που είναι υπεύθυνες για την υγεία όλων των κρατουμένων. Είμαι απόλυτα βέβαιη ότι η κατάσταση δεν έχει τεθεί υπόψιν της Δικαιοσύνης.

Αναγκάζεται να κάνει μόνος του αλλαγές και να περιποιείται τα τραύματά του σε ένα περιβάλλον τοξικό που είναι γεμάτο ακάρεα και τρωκτικά. Πάντα θα υπάρχει μια ανοιχτή πληγή από την οποία θα τρέχει αίμα και πύον. Βρίσκεται συνεχώς με γυμνά πόδια, δεν φοράει παπούτσια…» ανάφερε η κ. Σταμάτη.

Ενώ αναφέρθηκε και στην επίσκεψη που έκανε με τον γιο της στις φυλακές Κορυδαλλού: «Στην επίσκεψη που κάναμε στον Κορυδαλλό με το παιδί μου, κατέρρευσα! Είναι η εικόνα ενός ανθρώπου που δεν περίμενα ποτέ να αντικρίσω. Άλλαξαν ρόλους με τον γιο μου. Ο γιος μου είχε γίνει ενήλικος και ο άντρας μου είχε πάρει τον ρόλο του ανήλικου. Αισθάνθηκε το παιδί μου ότι πρέπει να αναλάβει άλλον ρόλο που δεν του αναλογεί. Τα ρούχα του ήταν υγρά από αίμα και πύον. Καταλαβαίνετε πως μπορεί να είναι ένας άνθρωπος, ο οποίος δεν μπορεί να κάνει μπάνιο, δεν μπορεί να φροντίσει τον εαυτό του» .

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.