ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Μ. Χρυσοχοΐδης: «Η Ελλάδα δεν μπορεί να συνεχίσει με αέναες «διαπραγματεύσεις» αντί για διακυβέρνηση»

Μ. Χρυσοχοΐδης: «Η Ελλάδα δεν μπορεί να συνεχίσει με αέναες «διαπραγματεύσεις» αντί για διακυβέρνηση»

Η Ελλάδα δεν μπορεί να συνεχίσει με αέναες «διαπραγματεύσεις» αντί για διακυβέρνηση και μονότονα αιτήματα για «εκλογές» αντί για συγκεκριμένη, καθημερινή αντιπολίτευση, τονίζει ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης σε άρθρο του σε κυριακάτικη εφημερίδα.

«Ούτε να περιοριζόμαστε σε προ ημερησίας διάταξης συζητήσεις που αποτελούν άφρονη κατασπατάληση εθνικών πόρων πολιτεύματος. Είναι άκαρπες οι συνεχείς δηλώσεις εμείς κι εσείς, από κόμματα και θεσμικούς παράγοντες. Αυτός ο κύκλος της βουτιάς στο πιο παρακμιακό μέρος από το κοινό μας παρελθόν είναι φαύλος και δηλητηριώδης», συνεχίζει στο άρθρο του ο πρώην υπουργός.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο κ. Χρυσοχοΐδης αναφέρεται και στον πολιτικό χώρο στον οποίο ανήκει. «Δεν είναι πια η ώρα ούτε για συζητήσεις ούτε για προσωπικά εγχειρήματα. Τίποτε δεν σβήνεται, δεν ξεχνιέται, δεν ακυρώνεται. Και τίποτε όμως δεν δικαιούται να δεσμεύει την κίνηση για να ξεφύγουμε από τον φαύλο κύκλο μιας καταστροφής. Θα προχωρήσουν, όσοι δεν διστάζουν, όσο λίγα κι αν είναι τα στοιχεία που εμπνέουν σε σχέση με τα ιδανικά. Τα θέματα ηγεσίας να λυθούν από τις κάλπες το συντομότερο και η εθνική ανασυγκρότηση να γίνει αποκλειστική επιδίωξη με συγκεκριμένες πολιτικές,αποκλείοντας κάθε λογής άνισες στάσεις και συμπεριφορές. Οτιδήποτε άλλο βλάπτει, καθυστερεί και πρέπει να αντιμετωπισθεί ως εμπόδιο», τονίζει.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.