ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στο έδαφος!

Δημοκρατική Συμπαράταξη: Στη Τρίτη θέση σύμφωνα με δημοσκοπήσεις

Δημοκρατική Συμπαράταξη: Στη Τρίτη θέση σύμφωνα με δημοσκοπήσεις

Από δύο έως και πέντε βουλευτές μπορεί να ανέβει η κοινοβουλευτική δύναμη της Δημοκρατικής Συμπαράταξης τις ερχόμενες εβδομάδες. Με το ενδεχόμενο πολιτικών εξελίξεων ανοιχτό, οι επιτελείς της Φώφης Γεννηματά κινούνται στην κατεύθυνση ενοποίησης των δυνάμεων του χώρου. 

Στη σχετική λίστα βρίσκονται ονόματα όπως της κυρίας Μάρκου και των Μπαργιώτα, Θεοχάρη, Καρρά και Κατσιαντώνη. 

Πέραν των πιθανών συνεργασιών με ανεξάρτητους βουλευτές, χωρίς όμως να επαναληφθεί ο βιαστικός τρόπος με τον οποίο ανακοινώθηκε η σύμπραξη με τον Αχμέτ Ιλχάν, το ενδιαφέρον στρέφεται στις δημοσκοπήσεις. 

Η τρίτη θέση που δίνει στη Δημοκρατική Συμπαράταξη η Rass σκόρπισε χαμόγελα αισιοδοξίας. Τόσα που κάλυψαν τον απόηχο της αρνητικής στάσης του Σταύρου θεοδωράκη, αλλά και της πρότασης των τριών (Διαμαντοπούλου, Φλωρίδης, Ραγκούσης). 

Στο ΠΑΣΟΚ και τη ΔΗΜΑΡ πιστεύουν ότι η συνέχιση των συζητήσεων δεν έχει νόημα, καθώς δεν ενδιαφέρει τους πολίτες. Καλούν τους πάντες να ενταχθούν στη Δημοκρατική Συμπαράταξη και όλοι μαζί να αποφασίσουν τα επόμενα βήματα: το ιδρυτικό συνέδριο και την εκλογή του νέου αρχηγού της παράταξης από τη βάση. 

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Βέβαια, η διεύρυνση έχει και τις αντενδείξεις της, καθώς στην περίπτωση της Λάρισας θα υπάρξει συνωστισμός υποψηφίων για τη μία έδρα που θα διεκδικήσει η Δημοκρατική Συμπαράταξη. Τσιλιμίγκας, Σαχινίδης, Μπαργιώτας και Κατσιαντώνης είναι πιθανόν να βρεθούν να διεκδικούν μια θέση στον ήλιο με την ίδια «φανέλα».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.