Στ. Ξεκαλάκης: «Η Δημοκρατική Συμπαράταξη ανασυγκροτείται και επανενώνει όλα τα κομμάτια του κεντροαριστερού χώρου»

Στ. Ξεκαλάκης: «Η Δημοκρατική Συμπαράταξη ανασυγκροτείται και επανενώνει όλα τα κομμάτια του κεντροαριστερού χώρου»

«Η Δημοκρατική Συμπαράταξη ανασυγκροτείται και επανενώνει όλα τα κομμάτια του κεντροαριστερού χώρου», τόνισε ο γραμματέας της κεντρικής πολιτικής επιτροπής του ΠΑΣΟΚ, Στέφανος Ξεκαλάκης, μιλώντας απόψε σε εκδήλωση που οργάνωσε στην Πάτρα η νομαρχιακή επιτροπή του ΠΑΣΟΚ Αχαΐας.

Όπως σημείωσε, «η Δημοκρατική Συμπαράταξη μπορεί να αποτελέσει την εναλλακτική, προοδευτική πρόταση διακυβέρνησης, καθώς και το ανάχωμα στην δεξιά παλινόρθωση που διαφαίνεται δημοσκοπικά».

Επίσης, ο Στέφανος Ξεκαλάκης ανέφερε ότι «αυτό που μας ενδιαφέρει τώρα, είναι η επανασύνδεσή μας με την κοινωνία», διότι όπως πρόσθεσε, «τα εγχειρήματα ανασυγκρότησης προχωρούν μέσα από κοινωνικές γεφυρώσεις, για αυτό και εμείς εκεί εστιάζουμε και στοχεύουμε».

Σε άλλο σημείο της ομιλίας του, ο γραμματέας της κεντρικής πολιτικής επιτροπής του ΠΑΣΟΚ, ανέφερε ότι «η κυβέρνηση, μέσα από μια ανερμάτιστη πολιτική, καθυστερεί επικίνδυνα το κλείσιμο της αξιολόγησης», προσθέτοντας ότι «χάνει και τα ελάχιστα ψήγματα αξιοπιστίας της έναντι των εταίρων, για να φτάσει σε κάποιο σημείο, όπου θα τα δώσει όλα, μόνο και μόνο για να κρατηθεί για λίγο ακόμα στην εξουσία».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.