ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Φ. Γεννηματά: «Όχι άλλη τοξικότητα – Είμαστε όλοι ίσοι απέναντι στον θάνατο»

Φ. Γεννηματά: «Όχι άλλη τοξικότητα – Είμαστε όλοι ίσοι απέναντι στον θάνατο»

«Αυτήν την ώρα πρέπει να σεβαστούμε τους ανθρώπους που χάθηκαν, τόσα νέα παιδιά και ένα μικρό παιδί, να σεβαστούμε τον πόνο των οικογενειών τους, το πένθος» επισήμανε η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά και ζήτησε από όλους «να κατεβάσουμε τους τόνους και να ασχοληθούμε σοβαρά με το θέμα όταν  θα σβήσουν οι προβολείς  από το δυστύχημα».

Στο πλαίσιο αυτό χαρακτήρισε «απάνθρωπα τα όσα λέγονται», σχολιάζοντας ουσιαστικά δηλώσεις στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ. «Δεν υπάρχει περίπτωση μια μάνα που σήμερα πενθεί να πονά λιγότερο ή περισσότερο ανάλογα με την οικονομική της κατάσταση» τόνισε και προσέθεσε: «Όχι άλλη τοξικότητα με λογικές ‘ταξικότητας’. Είμαστε όλοι ίσοι απέναντι στον θάνατο». 

Το σχόλιο αποτελεί απόσπασμα από τη χθεσινή συνέντευξη της Προέδρου του ΠΑΣΟΚ στον Γιώργο Κουβαρά στην εκπομπή Evening Report του Action 24.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.