ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Αιχμές ΠΑΣΟΚ για την επιλογή μελών του ΔΣ του ΚΠΙΣΝ

Αιχμές ΠΑΣΟΚ για την επιλογή μελών του ΔΣ του ΚΠΙΣΝ

Ο τομέας Πολιτισμού του ΠΑΣΟΚ σχολίασε με καυστικό τόνο την επιλογή μελών του ΔΣ για το Κέντρο Πολιτισμού Ιδρυμα Σταύρος Νιάρχος κάνοντας λόγο για προϊόν πολιτικής διαπραγμάτευσης.

Σύμφωνα με το ΠΑΣΟΚ:

«Το ΚΠΙΣΝ παραδόθηκε στα χέρια του Ελληνικού Δημοσίου, με την ελπίδα το εκπληκτικό αυτό έργο, να αποτελέσει εθνικό στοίχημα ώστε να ξεπεράσουμε ως κράτος ένα προβληματικό παρελθόν διαχείρισης και να εγκαινιάσουμε μια νέα αντίληψη για την στελέχωση, την διοίκηση και την καλλιτεχνική διεύθυνση τέτοιων θεσμών.

Θα περιμέναμε λοιπόν η στελέχωση του ΔΣ του ΚΠΙΣΝ να γίνει με διεθνείς προδιαγραφές, να επιστρατευτεί ότι καλύτερο υπάρχει για τέτοια project και να δοθεί το στίγμα μιας Ελλάδας που περνάει σε μια άλλη εποχή.

Δυστυχώς διαπιστώνουμε πως η επιλογή των μελών του ΔΣ που όρισε το ΥΠΟΙΚ θυμίζει περισσότερο προϊόν “πολιτικής διαπραγμάτευσης” και όχι μιας νέας αρχής για τα πολιτιστικά πράγματα της χώρας».

p.p1 {margin: 0.0px 0.0px 2.0px 0.0px; font: 14.0px ‘Helvetica Neue’; color: #454545}
p.p2 {margin: 0.0px 0.0px 0.0px 0.0px; font: 12.0px ‘Helvetica Neue’; color: #454545}

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Και το ΠΑΣΟΚ καταλήγει: «Σε κάθε περίπτωση, ευχόμαστε καλή επιτυχία στο Νέο ΔΣ και θα περιμένουμε στην πράξη να διαψευστούν οι ανησυχίες μας».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.