ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Σοβαρό ατύχημα είχε ο βουλευτής Ηλείας της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Γ. Κουτσούκος

Σοβαρό ατύχημα είχε ο βουλευτής Ηλείας της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Γ. Κουτσούκος

Σοβαρό ατύχημα είχε ο βουλευτής Ηλείας της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Γιάννης Κουτσούκος το πρωί, της Δευτέρας. Βρισκόταν στο λιοστάσι του, όταν ανέβηκε σε μια ελιά για να κλαδέψει κάποιο κλαδί. Δυστυχώς για τον ίδιο, το κλαδί που πατούσε έσπασε με αποτέλεσμα να πέσει από ύψος τριών μέτρων και να σπάσει το πόδι του στο μηρό.

Οι εργάτες που βρίσκονταν μαζί του στο λιοστάσι, τον μετέφεραν εσπευσμένα στο νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε το εκτενές κάταγμα και άμεσα οι γιατροί αντιμετώπισαν την κατάσταση. Το κάταγμα είναι σοβαρό και αναμένεται να τον κρατήσει μακριά από τις βουλευτικές υποχρεώσεις του τουλάχιστον για τρεις μήνες, ενώ θα χρειαστεί να γίνει εγχείριση.

Ο κ. Κουτσούκος μεταφέρθηκε στον Ευαγγελισμό, προκειμένου να αντιμετωπιστεί καλύτερα η κατάστασή του.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πηγή: Ilialive

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.