ΠΑΣΟΚ: «Δυο χρόνια Τσίπρας – Καμμένος, δυο χρόνια ύφεση -Τελεία και παύλα με υπογραφή ΕΛΣΤΑΤ»

ΠΑΣΟΚ: «Δυο χρόνια Τσίπρας – Καμμένος, δυο χρόνια ύφεση -Τελεία και παύλα με υπογραφή ΕΛΣΤΑΤ»

Σφοδρότατη επίθεση στην κυβέρνηση εξαπέλυσε το ΠΑΣΟΚ, επιρρίπτοντάς της ευθύνες για την ύφεση που κατέγραψε η ΕΛΣΤΑΤ το δ’ τρίμηνο του 2016 και σημειώνοντας ότι τα στοιχεία είναι καταλυτικά. 

«Το δ’ τριμηνο 2016 είναι το δεύτερο χειρότερο τρίμηνο με κριτήριο το ΑΕΠ εδώ και 15 χρόνια! Είναι “καλύτερο” μόνο από το γ’ τριμηνο 2015 που ήταν επίσης τρίμηνο ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ», αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση και συμπληρώνεται: «Είναι βέβαιο ότι σε λίγο και οι τρεις θέσεις του βάθρου με τις χειρότερες μέρες για την οικονομία και τους πολίτες θα ανήκουν στους ψεύτες που μας κυβερνούν».

Το ΠΑΣΟΚ παρατηρεί ακόμη ότι «τα νέα δεδομένα της ΕΛΣΤΑΤ, σε συνδυασμό με την παράταση της αβεβαιότητας, ανατρέπουν όλες τις βασικές προβλέψεις του προϋπολογισμού 2017 και βέβαια τα περί ανάπτυξης 2,7% δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα».

Ωστόσο, τονίζει ότι το πιο σημαντικό είναι πως «όλες αυτές οι ανατροπές μεταφράζονται σε νέα βάρη για τον ελληνικό λαό με αποκλειστική ευθύνη της κυβέρνησης».

«Δυο χρόνια Τσίπρας – Καμμένος, δυο χρόνια ύφεση. Τελεία και παύλα με υπογραφή ΕΛΣΤΑΤ», υπογραμμίζει και προσθέτει πως «αξίζει να θυμόμαστε ότι οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ παρέλαβαν την οικονομία σε τροχιά ανάπτυξης 6% – 6,5% για τη διετία 2015 – 16, σύμφωνα με όλους τους διεθνείς οργανισμούς (Ε.Ε., ΕΚΤ, ΔΝΤ EUROSTAT)».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Κατά το ΠΑΣΟΚ, η ανάπτυξη είναι το κεντρικό ζητούμενο για την έξοδο απο την κρίση και το μεγαλύτερο εμπόδιο που πρέπει να ξεπεραστεί είναι η κυβέρνηση Τσιπρα – Καμμένου. «Γι’ αυτό», καταλήγει, «όσο πιο γρήγορα φύγουν τόσο καλυτέρα».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.