Α. Λοβέρδος: «Όσο καθυστερούν με την αξιολόγηση, ο λογαριασμός ανεβαίνει»

Α. Λοβέρδος: «Όσο καθυστερούν με την αξιολόγηση, ο λογαριασμός ανεβαίνει»

Ο Ανδρεας Λοβέρδος δήλωσε μιλώντας σε ραδιοφωνικο σταθμό πως «Όσο δεν φεύγουν οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, θα είμαστε μπλεγμένοι και θα πηγαίνουμε από το κακό στο χειρότερο, ακούγοντάς τους να λένε ότι ‘κερδίζουμε’, ενώ την ίδια ώρα δεν μπορούν να συμφωνήσουν ούτε στα στοιχειώδη, στο ρυθμό ανάπτυξης».

“Ο πρωθυπουργός σε συνεδρίαση υπουργικού συμβουλίου ανακοινώνει άλλους αριθμούς, κι άλλους η ΕΛΣΤΑΤ. Έχουμε κυβέρνηση κομπογιαννιτών, ως προς τους αριθμούς, η οποία δεν μπορεί να συμμετάσχει σε ευρωπαϊκούς συσχετισμούς. Ο πολιτικός τους λόγος τους διαχωρίζει από τις υπόλοιπες σοβαρές πολιτικές ευρωπαϊκές δυνάμεις. Είμαστε εκτός συσχετισμών κι αυτό πληρώνεται ακριβά.”

“Δεν ξέρω αν θα κλείσει η αξιολόγηση, εδώ μιλάμε για κομπογιαννίτες, ως προς τους αριθμούς. Δεν ξέρω τι έχουν στο μυαλό τους. Όσο καθυστερούν πάντως, ο λογαριασμός ανεβαίνει. Όταν ανέβει παραπάνω απ’ όσο θα μπορούσε να ανεχτεί η πολιτική τους εμβέλεια, ίσως τα παρατήσουν και φύγουν, κομπάζοντας ότι νικάνε και βυθίζοντας ταυτόχρονα τη χώρα στην ακινησία.””Η πρότασή μου για το πακέτο μέτρων που έρχεται, είναι “όχι” σε όλα. Δεν μπορεί σε τέτοια κείμενα υψίστης σημασίας να λέμε ναι ή όχι σε κάποια άρθρα. Είναι πολιτικό παιδί του ΣΥΡΙΖΑ, των Τσίπρα-Βαρουφάκη και Τσίπρα-Τσακαλώτου. Να το λουστούν όλο, να το ψηφίσουν και να μείνουν στη Βουλή πανηγυρίζοντας”, κατέληξε ο κ. Λοβέρδος.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.