Φ.Γεννηματά: «Η Ελλάδα της παραίτησης δεν μας αξίζει»

Φ.Γεννηματά: «Η Ελλάδα της παραίτησης δεν μας αξίζει»

Η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Φώφη Γεννηματά, επισήμανε σήμερα από τα Χανιά την ανάγκη της εθνικής συνεννόησης μέσα από ένα εθνικό σχέδιο για την Ελλάδα

«Η Ελλάδα της συνθηκολόγησης και της παραίτησης δεν είναι η Ελλάδα που μας αξίζει. Η δημοκρατική παράταξη, η μεγάλη προοδευτική παράταξη, δεν θα συμβιβαστεί ποτέ με την ιδέα αυτή.

Για αυτό αγωνιζόμαστε, επιστρέφουμε δυναμικά, δυναμώνουμε καθημερινά και μαζί με τα στελέχη μας σε όλη την Ελλάδα αναδιαμορφώνουμε το σχέδιο Ελλάδα, ένα εθνικό σχέδιο για την ανάπτυξη, για τη διαπραγμάτευση- αποτελεσματική διαπραγμάτευση και τις αναγκαίες προοδευτικές μεταρρυθμίσεις και ανατροπές που πρέπει να γίνουν στο κράτος, στη φορολογία, στην οικονομία στο κοινωνικό κράτος. Είναι ένα σχέδιο που μπορεί να αποτελέσει τη βάση της εθνικής συνεννόησης», τόνισε.

Η Φώφη Γεννηματά ολοκλήρωσε στα Χανιά την τριήμερη περιοδεία της στην Κρήτη με συνάντηση που είχε με στελέχη του κόμματός της.

«Είχα την τύχη αυτές τις μέρες στην Κρήτη να μιλήσω με πολλούς ανθρώπους και έδωσα το μήνυμα συσπείρωσης και αγώνα για να γίνει ξανά ο χώρος μας πλειοψηφικό ρεύμα στην κοινωνία ένας ισχυρός προοδευτικός φορέας που θα βάλει τις βάσεις για την προοδευτική διακυβέρνηση του τόπου και την πραγματική ελπίδα» είπε.

Η κυρία Γεννηματά αναφέρθηκε στην ιστορική διαδρομή τού ΠΑΣΟΚ, σημειώνοντας: «Αυτή η κυβέρνηση δεν μπορεί. Αυτό όμως δεν σημαίνει πώς η Ελλάδα δεν μπορεί. Εμείς επιστρέψαμε γεμάτοι εμπειρίες και μαθήματα από αυτό το μεγάλο ταξίδι. Με θετικό αποτύπωμα στην ιστορική μας διαδρομή για το οποίο είμαστε υπερήφανοι.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Είμαστε αποφασισμένοι να παλέψουμε για τη χώρα μας για την Ελλάδα, για τον ελληνικό λαό, τη νέα γενιά, για τον μεγάλο εθνικό στόχο που δεν είναι άλλος από τα να γυρίσουν τα παιδιά μας στον τόπο μας και να μην φύγουν άλλα, αυτά τουλάχιστον που θέλουν να παραμείνουν στον τόπο μας. Η βούληση μας είναι πιο δυνατή από τα εμπόδια και τα όνειρα μας είναι πιο δυνατά από τις αναμνήσεις μας».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.