ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

ΠΑΣΟΚ: Κλιμακώνεται ο «εμφύλιος» μετά την έξωση σε Ξεκαλάκη

ΠΑΣΟΚ: Κλιμακώνεται ο «εμφύλιος» μετά την έξωση σε Ξεκαλάκη

Κλιμακώνεται η ένταση στο ΠΑΣΟΚ, μετά και την εντολή του γενικού διευθυντή του ΠΑΣΟΚ Νίκου Σαλαγιάννη στον γραμματέα του κόμματος Στέφανο Ξεκαλάκη να εγκαταλείψει το γραφείο που διατηρεί στον 5ο όροφο της Χαριλάου Τρικούπη.

Με επιστολή του προς τον κ. Σαλαγιάννη, ο κ. Ξεκαλάκης έκανε -μεταξύ άλλων- λόγο για κλίμα εκφοβισμού, αλλά και για άτομα τα οποία έχουν απομυζήσει οικονομικά και πολιτικά το ΠΑΣΟΚ.

Κάλεσε επίσης τον γενικό διευθυντή του κόμματος να δημοσιεύσει απολαβές και λογαριασμούς για τους πάντες και τα πάντα, προκειμένου να διαπιστωθεί «ποιοι ζουν για το ΠΑΣΟΚ και ποιοι ζουν από το ΠΑΣΟΚ».

Σε απαντητική επιστολή του, ο κ. Σαλαγιάννης σημείωσε, απευθυνόμενος στον κ. Ξεκαλάκη, πως σε ό,τι αφορά στα γραφεία στον 5ο όροφο «η αλήθεια είναι ότι την προηγούμενη Πέμπτη είχες συμφωνήσει και ζήτησες ένα δεκαήμερο για να τακτοποιηθείς. Σου πρότεινα μάλιστα, άλλο γραφείο στη Χαρ. Τρικούπη, όπως επίσης και  γραμματεία για την υποστήριξη σου. Είπες, όχι, θα φύγω».

«Σε ό,τι αφορά στους  υπαλλήλους που είναι αποσπασμένοι  στο γραφείο σου, όπως και στον αστυνομικό, σε διαβεβαίωσα κατηγορηματικά ότι δεν υπάρχει απολύτως κανένα ζήτημα, θα συνεχίσουν να προσφέρουν στο κόμμα μας», πρόσθεσε ο κ. Σαλαγιάννης.

Σχετικά με την αναφορά του κ. Ξεκαλάκη για κλίμα εκφοβισμού, ο κ. Σαλαγιάννης σχολίασε ότι «αυτό δεν είναι μόνο άδικο, αλλά αποτελεί και απαράδεκτη αντιστροφή της αλήθειας».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Σε ό,τι αφορά στελέχη με απολαβές που πρέπει “να έρθουν στο φως”, ένα έχω να σου πω: κανένα στέλεχος δεν αμείβεται από το ΠΑΣΟΚ,  ούτε με 1 ευρώ», συνέχισε ο γενικός διευθυντής του ΠΑΣΟΚ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.