ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

ΠΑΣΟΚ: Η επιθετική ανάρτηση στελέχους της Φ. Γεννηματάς

ΠΑΣΟΚ: Η επιθετική ανάρτηση στελέχους της Φ. Γεννηματάς

Την ώρα που η ΚΝΕ εμφανίζει τα ηγετικά στελέχη της Δημοκρατικής Συμπαράταξης ως πρωταγωνιστές της σειράς «Walking Dead», στη Χαριλάου Τρικούπη κάνουν ότι μπορούν για να αποδείξουν ότι το… αίμα τους βράζει. 

Μετά την κόντρα Ξεκαλάκη- Σαλαγιάννη χθες πεδίο αντιπαράθεσης αποτέλεσαν τα social media, όταν ο Λάμπρος Παλάτζας, στέλεχος του επικοινωνιακού επιτελείου της Φώφης Γεννηματά, προχώρησε σε μία επιθετική ανάρτηση.

Ούτε λίγο, ούτε πολύ, κατηγόρησε όσους διαφωνούν ότι το κάνουν για να τους προσέξει ο… Μητσοτάκης. Όπως ήταν φυσικό η τοποθέτηση αυτή προκάλεσε αντιδράσεις με άλλα στελέχη να του απαντούν πως με τη διχαστική λογική που έχει υιοθετήσει οδηγεί τα πράγματα στο μικρό και απαξιωμένο ΠΑΣΟΚ. 

Τα πάθη προσπάθησε να ηρεμήσει ο Βασίλης Κεγκέρογλου, στην πρώτη του επίσημη δήλωση με την ιδιότητα του συντονιστή του κομματικού συνεδρίου. 

«Δεν έχουμε την πολυτέλεια να επιτρέπουμε στους πολιτικούς μας αντιπάλους τη στρέβλωση των θεμιτών διαφωνιών, ούτε όμως τα «μικρά» να διαμορφώνουν  αρνητικά την εικόνα μας» είπε χαρακτηριστικά και επανέλαβε κάλεσμα συμμετοχής στις διαδικασίες της ΔΗ.ΣΥ.

«Μπροστά μας για όσους ειλικρινά το επιθυμούν είναι οι ανοικτές διαδικασίες του προσυνεδριακού διαλόγου, όπου μπορούμε  να καταθέσουμε όλες και όλοι τις ιδέες, τις θέσεις και τις απόψεις μας, χωρίς να ξεχνάμε ότι απαιτείται σύνθεση και ενότητα στη λήψη των αποφάσεων και συλλογικότητα στην δράση» τόνισε ο βουλευτής Ηρακλείου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Την Κυριακή θα συνεδριάσει για πρώτη φορά η οργανωτική επιτροπή του συνεδρίου του ΠΑΣΟΚ. 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.