ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Είμαστε βέβαιοι ότι Ελεωνόρα θα δοξάσει (και αυτή...) το όνομα της Ελλάδας στην Ευρωβουλή!

Μανιάτης: Η νίκη των δυνάμεων της Αλλαγής απαιτεί τη στρατηγική ήττα του ΣΥΡΙΖΑ

Μανιάτης: Η νίκη των δυνάμεων της Αλλαγής απαιτεί τη στρατηγική ήττα του ΣΥΡΙΖΑ

Στις μεγάλες προκλήσεις που αντιμετωπίζει το Κίνημα Αλλαγής, καθώς και στην ανάγκη ευρωπαϊκής πολιτικής και οικονομικής ενοποίησης, για αντιστάθμιση της δύναμης των μεγάλων πολυεθνικών εταιρειών και την υιοθέτηση δίκαιης φορολογίας και κατανομής του νέου πλούτου, αναφέρθηκε ο Γ. Μανιάτης.

Επιπλέον, τόνισε, πως η ενίσχυση των νέων και η καταπολέμηση της ανεργίας μέσα από οριζόντιες κοινωνικές πολιτικές και η διάθεση νέων πόρων, παράλληλα με την καινοτομία και την αξιοποίηση της νέας τεχνολογίας, αποτελούν ισχυρά εργαλεία, μέσα από την αύξηση του κοινοτικού προϋπολογισμού και των ιδίων πόρων της ΕΕ.

Στόχος να ανατραπεί η συντηρητική στροφή των ευρωπαϊκών κοινωνιών, σε αδιέξοδες δημαγωγικές πολιτικές, λαϊκισμό κι εθνικισμό. Ο Προοδευτικός Πατριωτισμός αποτελεί τον πυρήνα της ιδεολογίας και πολιτικής δράσης του Κινήματος Αλλαγής.

Η νίκη των δυνάμεων της Αλλαγής απαιτεί τη στρατηγική ήττα του ΣΥΡΙΖΑ, της χειρότερης κυβέρνησης που γνώρισε η χώρα μετά τη μεταπολίτευση, καθώς και την ανακοπή της κοινοβουλευτικής αυτοδυναμίας της συντηρητικής ΝΔ.

Απαιτείται η άμεση πολιτική ενοποίηση του Κινήματος Αλλαγής σε επίπεδο προγράμματος, πολιτικών και δράσεων. Όχι στο πολυκεντρισμό και το φυγοκεντρισμό του νέου φορέα. Άμεσα πολιτική ενοποίηση.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Είμαστε πολλοί, είμαστε δυνατοί, μπορούμε να είμαστε οι νικητές, κατέληξε ο Γ. Μανιάτης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.