ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Συμφωνούμε με τον «γίγαντα» Βαγγέλη: Αλλά να πάνε πρώτα τα παιδιά του στην πρώτη γραμμή!

Αποφυλακίστηκε ο Άκης Τσοχατζόπουλος: «Δεν είμαι στα καλύτερά μου» ήταν η πρώτη του δήλωση

Αποφυλακίστηκε ο Άκης Τσοχατζόπουλος: «Δεν είμαι στα καλύτερά μου» ήταν η πρώτη του δήλωση

Βγήκε για δεύτερη φορά από τη φυλακή ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ Ακης Τσοχατζόπουλος.

Στις πρώτες δηλώσεις του βγαίνοντας από την φυλακή είπε πως: «Δεν είμαι στην καλύτερη στιγμή, είμαι από το Νοέμβριο του 2017 πρώτα στη Χαλκίδα και μετά εδώ. Θέλω από καρδιάς να ευχαριστήσω τους ανθρώπους που στηρίζουν τους θεσμούς της Δικαιοσύνης, όπως είναι το νοσοκομείο Άγιος Παύλος».

Στην συνέχεια ευχαρίστησε «την διευθύντρια, τον αρχιφύλακα και όλο το προσωπικό γιατί πράγματι κατάλαβαν», όπως είπε.

«Δεν μπορώ παρά να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στους λειτουργούς της δικαιοσύνης οι οποίο χθες κατάφεραν και πήραν μια απόφαση δίκαιης δίκης η οποία μου απέδωσε και πάλι την ελευθερία μου και μάλιστα είναι ομόφωνη και την θεωρώ ένα καλό σημάδι για τα περαιτέρω», συνέχισε.

«Πάω στο σπίτι μου φυσικά, με περιμένουν η γυναίκα μου και ο γιος μου, η οποία ήταν εδώ χθες, να πω ένα ιδιαίτερο ευχαριστώ, το χρωστώ στην γυναίκα μου, γιατί όλο αυτό το διάστημα, μόνη της, παρά την εγκατάλειψη από όλους γνωστούς και μη, το πάλεψε και εξασφάλισε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Βιώνω το διωγμό από το 2010, η κυβέρνηση του 2010 ήταν που ξεκίνησε το διωγμό εναντίον μου», ειπε.

Τελειώνοντας τόνισε: «Σταματάω εδώ πέρα και θα τα πούμε εν καιρώ. Τα της υγείας μου έχουν αντιμετωπιστεί, όμως οι συνέπειες της υγείας μου, 80% αναπηρία, η θεραπεία και οι επισκέψεις μου στους γιατρούς να είναι πιο ανθρώπινες».

Τον περασμένο Οκτώβριο ο Άκης Τσοχατζόπουλος είχε καταδικαστεί από το Πενταμελές Εφετείο Κακουργημάτων της Αθήνας σε κάθειρξη 19 ετών για δωροδοκία και ξέπλυμα μαύρου χρήματος σχετικά με την προμήθεια των ρωσικών αντιεροπορικών συστημάτων Tor – M1 και τα γερμανικά υποβρύχια.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο 83χρονος πρώην υπουργός στις 4 Μαΐου του 2017 είχε αποφυλακιστεί και πάλι με περιοριστικούς όρους. Στις 31 Οκτωβρίου ωστόσο της ίδιας χρόνιας έπειτα από την απόφαση του Πενταμελούς Εφετείου Κακουργημάτων οδηγήθηκε και πάλι στην φυλακή.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.