Αλέκος Παπαδόπουλος: «Η Ελλάδα από σήμερα δεν θα λαμβάνει δανεικά από τους εταίρους της στην Ευρωζώνη»

Αλέκος Παπαδόπουλος: «Η Ελλάδα από σήμερα δεν θα λαμβάνει δανεικά από τους εταίρους της στην Ευρωζώνη»

Σε δήλωση για την επόμενη μέρα μετά την έξοδο από τα μνημόνια προχώρησε ο πρώην υπουργός Οικονομικών Αλέκος Παπαδόπουλος.

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά «Η Ελλάδα είναι ανέτοιμη για ένα ταξίδι με σπασμένα τα φτερά» και σημειώνει ότι «μια απαλλαγμένη από τύφλωση εθνική στάση θα επέβαλλε παράταση του προγράμματος έως το τέλος του 2022».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αναλυτικά η δήλωση: «Το πρόγραμμα (Γ’ Μνημόνιο) έληξε. Η Ελλάδα από σήμερα δεν θα λαμβάνει δανεικά από τους εταίρους της στην Ευρωζώνη αλλά από τις κεφαλαιαγορές. Η χώρα είναι ανέτοιμη για ένα ταξίδι με σπασμένα τα φτερά της. Μια απαλλαγμένη από τύφλωση εθνική στάση θα επέβαλλε το πρόγραμμα να είχε παραταθεί μέχρι το τέλος του 2022. Αλλά αυτό απαιτούσε πολιτικό σθένος. Καλή τύχη λοιπόν».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.