ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Η Φώφη Γεννηματά στο Νέο Βουτζά και Μάτι: «Οι πληγές είναι ακόμη ανοιχτές»

Η Φώφη Γεννηματά στο Νέο Βουτζά και Μάτι: «Οι πληγές είναι ακόμη ανοιχτές»

«O κατάλογος των νεκρών μεγαλώνει.Υπάρχουν πολλά άμεσα και επείγοντα που πρέπει να γίνουν για να επανέλθει η κανονικότητα στη ζωή των ανθρώπων» δήλωσε η Φώφη Γεννηματά μετά την επίσκεψή της στο Νέο Βουτζά και στο Μάτι.

Τις πληγείσες περιοχές από τη φονική πυρκαγιά του περασμένου Ιουλίου, στον Νέο Βουτσά και το Μάτι, επισκέφθηκε πριν λίγη ώρα η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής, Φώφη Γεννηματά, επικεφαλής κλιμακίου βουλευτών και στελεχών της Παράταξης. Η κ. Γεννηματά συναντήθηκε με επιτροπές κατοίκων και συζήτησε για την αποκατάσταση των καταστροφών από τη μεγάλη πυρκαγιά.

Μετά την ολοκλήρωση της σύσκεψης με τους τοπικούς φορείς, η επικεφαλής του Κινήματος Αλλαγής δήλωσε ότι «έναν μήνα μετά την εκατόμβη των νεκρών και την καταστροφή, οι πληγές είναι ακόμη ανοιχτές. O κατάλογος των νεκρών μεγαλώνει. Υπάρχουν πολλά άμεσα και επείγοντα που πρέπει να γίνουν για να επανέλθει η κανονικότητα στη ζωή των ανθρώπων».

Η κ. Γεννηματά ανέφερε ότι συζήτησε με τις επιτροπές των κατοίκων την κατάσταση όπως τη βιώνουν και τις προτάσεις τους για το τι πρέπει να γίνει.

«Επιμένουμε στην άμεση υλοποίηση όλων όσων επιβάλλεται να προχωρήσουν και θα αναλάβουμε και νέες κοινοβουλευτικές πρωτοβουλίες γι’ αυτό. Όπως, επίσης, θα παρακολουθήσουμε σε σταθερή βάση με τακτικά κλιμάκια την πορεία εφαρμογής».

Επίσης, επέκρινε τον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα, για «επικοινωνιακά παιγνίδια, όπως το θλιβερό θέατρο της Δευτέρας 23ης Ιουλίου, στο οποίο, δυστυχώς, πρωτοστάτησε ο ίδιος ο κ. Τσίπρας, επιδεικνύοντας πρωτοφανή κυνισμό».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τέλος, κάλεσε τη Δικαιοσύνη να κάνει τη δουλειά της, ώστε να αποδοθούν το ταχύτερο και πλήρως οι ευθύνες που υπάρχουν σε όλα τα επίπεδα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.