Γεννηματά για Barbaros: Η Ελλάδα θα προστατέψει τα σύνορα της Ευρώπης

Γεννηματά για Barbaros: Η Ελλάδα θα προστατέψει τα σύνορα της Ευρώπης

Για συνεχιζόμενες προκλητικές ενέργειες της Τουρκίας έκανε λόγο η επικεφαλής του Κινήματος Αλλαγής, Φώφη Γεννηματά, με αφορμή το σκηνικό έντασης που επιχειρούν να στήσουν οι γείτονες γύρω από τις έρευνες του Barbaros για υδρογονάνθρακες στη Μεσόγειο.

«Απέναντι στις συνεχιζόμενες προκλητικές ενέργειες της Τουρκίας, Ελλάδα και Κύπρος θα προστατεύσουν με κάθε τρόπο τα κυριαρχικά τους δικαιώματα», τόνισε αρχικά η Φώφη Γεννηματά και συμπλήρωσε:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Αυτό αυτονόητα θα πράξει και η Ευρωπαϊκή Ένωση, αφού τα σύνορά μας είναι και σύνορα της Ευρώπης».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.