Μιχάλης Χρυσοχοΐδης: «Οι δικαστές να κοιτάξουν άλλες υποθέσεις που βοούν και να με αφήσουν εμένα»

Μιχάλης Χρυσοχοΐδης: «Οι δικαστές να κοιτάξουν άλλες υποθέσεις που βοούν και να με αφήσουν εμένα»

Ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης μιλώντας στο ΣΚΑΪ σήμερα το πρωί μίλησε έκανε λόγο για «ενέργεια υπηρεσιών» και δήλωσε ότι δεν εκπλήσσεται καθώς όπως είπε «ψάχνουν τρόπο να ενοχοποιήσουν τον Σημίτη» ενώ αναφέρθηκε σε προσπάθεια εμπλοκής του ζητήματος της ασφάλειας των Ολυμπιακών Αγώνων.

Σύμφωνα με Τα Νέα, η Αρχή Καταπολέμησης της Νομιμοποίησης Εσόδων από Εγκληματικές Δραστηριότητες προχώρησε σε άνοιγμα των λογαριασμών στην Ελλάδα του Κώστα Σημίτη, της συζύγου του Δάφνης, του αδερφού του Σπύρου και δύο πρώην υπουργών των κυβερνήσεών του, των Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, υπουργού Δημόσιας Τάξης την περίοδο 2001-2003, και Βαγγέλη Μαλέσιου, υφυπουργού την ίδια περίοδο.

«Δεν εκπλήσσομαι» δηλώνει ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης για το άνοιγμα των λογαριασμών του ιδίου και του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Σημίτη, κατόπιν εισαγγελικής εντολής, μιλώντας ανοιχτά για προσπάθεια στοχοποίησης που είναι εν εξελίξει εδώ και καιρό.

Οπως είπε όλα αυτά στηρίζονται στην κατάθεσης ενός Γάλλου ο οποίος αναφέρεται σε μίζες που έδινε στην Ελλάδα για πολεμικό υλικό, πράγματα τα οποία δεν αποδείχθηκαν και για αυτό καταδικάστηκε στα γαλλικά δικαστήρια, τόσο ο ίδιος όσο και οι εφημερίδες που αναφέρονταν σε αυτό. Η κατάθεση αυτή του Γάλλου έγινε το 2005 και όσα είπε υποτίθεται ότι αφορούσαν το 2003.

Οπως είπε σήμερα το πρωί ο κ. Χρυσοχοΐδης «ο εν λόγω Γάλλος κατέθεσε ότι είχαμε (σσ η γαλλική εταιρεία που εκπροσωπούσε) προβλέψει για το σύστημα ασφαλείας των Ολυμπιακών Αγώνων 7% μίζα αλλά χάσαμε τη δουλειά γιατί οι Αμερικανοί είχαν πρόσβαση στον πρωθυπουργό και στον υπουργό Εσωτερικών, δηλαδή εμένα».

«Υπάρχει και ένας λογαριασμός του Σημίτη, ένα έμβασμα και αυτά επιχειρούν να εμπλακούν μαζί προκειμένου να βγάλουν κάτι», προσέθεσε ο κ. Χρυσοχοΐδης δηλώνοντας ότι τους έχουν ανοίξει τους δικούς του λογαριασμούς.

«Να τους ανοίξουν όλους. Δεν με αφορά η υπόθεση. Ο καθαρός ουρανός αστραπές δεν φοβάται», είπε και πρόσθεσε:

«Να προσέξουν κάτι, η δημοκρατία έχει δικλείδες, θα τους βγουν μπούμερανγκ όλα αυτά. Είμαι ένας πολίτης που σέβεται το νόμο, υπηρετώ το νόμο, παιχνίδια από δικαστικούς λειτουργούς, οι οποίοι αντί να ασχοληθούν με σοβαρά ζητήματα με υπαρκτές απάτες, ασχολούνται με καφενειακού τύπου ζητήματα, θα λάβουν απαντήσεις.

Το βέβαιο είναι ότι η κυβέρνηση αυτή προφανώς δίνει κουράγιο στους ΑΝΕΛ όλο και κάτι θα γίνει και θα μείνουμε στην εξουσία».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Κλείνοντας ο κ. Χρυσοχοΐδης επανέλαβε ότι υπάρχουν σημερινές υποθέσεις που βοούν και κάνουν πως δεν βλέπουν και δεν ακούν.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.