Εύα Καϊλή: «Στα πιο δύσκολα μαζί με λίγους συντρόφους μου μείναμε να υπερασπιζόμαστε το ΠΑΣΟΚ»

Εύα Καϊλή:  «Στα πιο δύσκολα μαζί με λίγους συντρόφους μου μείναμε να υπερασπιζόμαστε το  ΠΑΣΟΚ»

Με μια ανάρτηση η Εύα Καϊλή απαντά στην φημολογία περί υποψηφιότητάς της στο ευρωψηφοδέλτιο, χωρίς ωστόσο να ξεκαθαρίζει τι θα πράξει με την υποψηφιότητα στη Θεσσαλονίκη.

Η ευρωβουλευτής του Κινήματος Αλλαγής, με αφορμή το κλίμα που δημιούργησαν δημοσιεύματα, έκανε μια ανάρτηση με την οποία ξεκαθαρίζει ότι «κανείς δεν μου απέκλεισε το ενδεχόμενο να είμαι υποψήφια με σταυρό, εκεί που επιτρέπεται από το καταστατικό».

Η αναφορά είναι σαφής και αφορά το ευρωψηφοδέλτιο όπου η εκλογή πλέον γίνεται με σταυρό.

Διά της ανάρτησης αυτής η Εύα Καϊλή διαψεύδει ότι η Φώφη Γεννηματά την απέκλεισε από αυτό το ψηφοδέλτιο. Επιπλέον η ευρωβουλευτής του ΚΙΝΑΛ εκφράζει την απορία της για «δημοσιεύματα, που επιχειρούν να με αποκλείσουν από την παράταξη μου ή να προκαταλάβουν τις αποφάσεις μου και να δημιουργήσουν εντυπώσεις».

Η ανάρτηση Καϊλή έχει ως εξής:

«1. Έδωσα τις πιο κρίσιμες μάχες σε Εθνικές εκλογές, παρότι μου αφαιρέθηκε η έδρα 2 φορές. Στα πιο δύσκολα μαζί με λίγους συντρόφους μου μείναμε να υπερασπιζόμαστε την προσφορά του Πασοκ, όταν άλλοι μας εγκατέλειπαν.

2. Κανείς δεν μου απέκλεισε το ενδεχόμενο να είμαι υποψήφια με σταυρό εκεί που επιτρέπεται από το καταστατικό. Στο παρελθόν ήταν κομματικός διορισμός για εκλεκτούς, με ελάχιστες εξαιρέσεις, όχι όμως πια. Τίποτα δεν μου χαρίστηκε ούτε ήταν βόλεμα, είναι δημοκρατικό δικαίωμα κάθε εκλεγμένου να κρίνεται το έργο του από τους πολίτες, εκτός αν συντρέχει ηθικός λόγος αποκλεισμού.

Με απορία διαβάζω λοιπόν δημοσιεύματα, που επιχειρούν να με αποκλείσουν από την παράταξη μου ή να προκαταλάβουν τις αποφάσεις μου και να δημιουργήσουν εντυπώσεις. Δεν είναι πάντως ούτε η πρώτη φορά ούτε φαντάζομαι θα είναι η τελευταία…».

Η διάψευση της ΝΔ για μεταγραφή της Καϊλή

Νωρίτερα, πηγές της Νέας Δημοκρατίας διέψευσαν τα σενάρια «μεταγραφής» της ευρωβουλευτού του ΚΙΝΑΛ, Εύας Καϊλή.

Οι πηγές της Πειραιώς, έκαναν λόγο για «σενάρια επιστημονικής φαντασίας του καταδικασμένου -και με τη βούλα πλέον της Δικαιοσύνης- συκοφάντη».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Υπενθυμίζεται ότι σε ρεπορτάζ που δημοσίευσε το Κουτί της Πανδώρας του Κ. Βαξεβάνη γράφονταν -με επίκληση μάλιστα, πηγών της… Πειραιώς – ότι η Εύα Καϊλή «με δεδομένη την επιθυμία της γαλάζιας ηγεσίας να την εντάξει στο κόμμα, φαίνεται ότι, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, θα είναι στα ψηφοδέλτια της ΝΔ».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.