ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Μ. Όθωνας: Πολιτικά «τίποτα» και κυνηγοί καρέκλας Τσίπρας και Καμμένος

Μ. Όθωνας: Πολιτικά «τίποτα» και κυνηγοί καρέκλας Τσίπρας και Καμμένος

«Ο κ. Καμμένος είναι το πολιτικό ALTER EGO του κ. Τσίπρα και το αντίστροφο. Ούτε ο ένας είναι αριστερός, ούτε ο άλλος ακροδεξιός, γιατί απλά δεν είναι πολιτικά τίποτα» σχολίασε ο Μανώλης Όθωνας με δηλώσεις του, το διαζύγιο Τσίπρα-Καμμένου.

«Τελικά τα βρήκανε τόσο όσο, ώστε να μείνει και ο σκύλος χορτάτος και η πίτα ολάκερη. Και όσοι πρέπει να διευκολυνθούν, για να υπάρχει ψήφος εμπιστοσύνης στον κ Τσίπρα και όσοι πρέπει να μείνουν για να παραμείνει για μερικές εβδομάδες κοινοβουλευτικός αρχηγός ο κ. Καμμένος, δεν θα διαγραφούν» τόνισε ο διευθυντής του γραφείου της Φώφης Γεννηματά μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό News 9,43.

«Κοπτοραπτική κουτοπονηριάς και νταλαβεριού σε όλο της το μεγαλείο. Δεν αφορούν, όμως, κανένα αυτοί οι τακτικισμοί των κ.κ. Τσίπρα και Καμμένου» πρόσθεσε ενώ εκτίμησε πως ο Αλέξης Τσίπρας θα βρει τους 151 για ψήφο εμπιστοσύνης και την συμφωνία των Πρεσπών. «Οι καρεκλοθήρες φαίνεται να είναι οριακά αρκετοί και για τις δύο ψηφοφορίες» επεσήμανε.

Ο Μανώλης Όθωνας μάλιστα χαρακτήρισε λάθος, την ανάγνωση πολλών το προηγούμενο διάστημα, ότι αυτή η πολιτική συνύπαρξη και κυβερνητική σύμπραξη ήταν ετερόκλητη ή παράδοξη. «Αποδείχθηκε ότι δεν πρόκειται περί αυτού. Γιατί οι δύο αυτοί άνθρωποι πολιτικά μοιάζουν σαν δύο σταγόνες νερό. Ο κ. Καμμένος είναι το πολιτικό ALTER EGO του κ. Τσίπρα και το αντίστροφο. Ούτε ο ένας είναι αριστερός, ούτε ο άλλος ακροδεξιός, γιατί απλά δεν είναι πολιτικά τίποτα. Ούτε ιδεολογίες, ούτε αρχές, ούτε πολιτικό έρμα έχουν. Είναι κυνηγοί της καρέκλας και αντιδικούν, συζητούν και συμβιβάζονται μόνο για να την κρατήσουν. Τίποτα λιγότερο, τίποτα περισσότερο» είπε δηκτικά.

Ο Μ. Όθωνας αναφερόμενος στις πιέσεις που θα δεχθούν τα μικρότερα κόμματα ενόψει εκλογών, από ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ είπε: «Φτάνουμε στην τελική ευθεία των εκλογών, που θα ξαναμετρηθούμε όλοι με επίγνωση των πολιτών, όσων μεσολάβησαν από την εποχή της ανεύθυνης δήθεν αθωότητας, αλλά κυρίως και το κυβερνητικό αποτύπωμα όλων των πολιτικών δυνάμεων, σ’ αυτά τα πολύ δύσκολα χρόνια για την πατρίδα και τους πολίτες. Ας περιμένουμε, λοιπόν, την ετυμηγορία τους και να ξαναμιλήσουμε για όλα αυτά».

«Μετακλητοί υπάλληλοι και σεσημασμένοι στο μέγαρο Μουσικής»

Κληθείς να σχολιάσει την «κεντροαριστερή» στροφή Τσίπρα με αφορμή την εκδήλωση στο μέγαρο Μουσικής τόνισε πως «ουδέν νεώτερο προσέφερε που να δικαιολογεί μια περαιτέρω συζήτηση.

«Η χθεσινή εκδήλωση ήταν πολύ κατώτερη των προσδοκιών, αλλά και των πιέσεων που είχαν προηγηθεί, για να εμφανίσουν νέα πρόσωπα ως νέα ανοίγματα στο χώρο. Τελικά, χθες βρέθηκαν οι κυβερνητικοί αξιωματούχοι, μετακλητοί υπάλληλοι και κομματικός στρατός του ΣΥΡΙΖΑ και κάποιοι ήδη «σεσημασμένοι» που με τον ένα ή τον άλλον τρόπο εδώ και πάρα πολλούς μήνες έχουν αναλάβει δουλειά στην συγκεκριμένη «πολιτική εργολαβία».

Η παράταξη μας έχει γερό σασί. Είναι πάρα πολλές οι προσπάθειες που έχουν γίνει στον ιστορικό της κύκλο για λαφυραγώγηση ή χειραγώγηση της. Όλες έχουν καταλήξει στο ίδιο αποτέλεσμα και επομένως δεν έχω καμία αγωνία και καμία ανησυχία απ’ αυτές τις απόπειρες του κ. Τσίπρα να θολώσει τα νερά» πρόσθεσε.

«Μην περιμένουν σωσίβιο από Σημίτη-Παπανδρέου»

Τέλος ο Μανώλης Οθωνας απάντησε σις φήμες περί πιέσεων σε Σημίτη και Παπανδρέου να τοποθετηθούν για την συμφωνία των Πρεσπών από ΣΥΡΙΖΑ.

«Αν περιμένουν σωσίβιο από τον Κώστα Σημίτη και τον Γιώργο Παπανδρέου, στο τέλος από τα μαλλιά τους θα πιαστούν» επεσήμανε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.