ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Σ.Μερεντίτη για Γ.Ραγκούση: «Ελπίζω να μου δοθεί η δυνατότητα να τον φτύσω!» (φώτο)

Σ.Μερεντίτη για Γ.Ραγκούση: «Ελπίζω να μου δοθεί η δυνατότητα να τον φτύσω!» (φώτο)

Σφοδρή επίθεση εξαπέλυσε η πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Σούλα Μερεντίτη, κατά του πρώην υπουργού του κόμματος, Γιάννη Ραγκούση, μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Facebook, όπου και δήλωσε ότι «ντρέπεται για την κατάντια του» και θα ήθελε να της δοθεί η δυνατότητα να τον… φτύσει.

«Ως πρώην δήμαρχος Πάρου, αυτοσυστήθηκε, πολιτικά βέβαια, ο κ. Ραγκούσης. Υπήρξε γραμματέας του πανίσχυρου ΠΑΣΟΚ, του ΠΑΣΟΚ του 45%, υπήρξε πανίσχυρος και αλαζονικός υπουργός Εσωτερικών, υπουργός Συγκοινωνιών, υπουργός Εθνικής Αμυνας, διεκδίκησε την αρχηγία του ΚΙΝΑΛ, εισηγήθηκε και ψηφίστηκαν μια σειρά νομοσχέδια, όπως Καλλικράτης, διαύγεια, και το μόνο που μπόρεσε να αναγνωρίσει για τον εαυτό του χθες βράδυ, ήταν η θητεία του ως δήμαρχος Πάρου. Κρίμα, κρίμα. Ντροπή και αίσχος, θράσος και κατάντια και για τον ίδιο και για εμάς που τον ανεχθήκαμε και δεν τον φτύσαμε στο παρελθόν. Ελπίζω να μου δοθεί η δυνατότητα να τον φτύσω στο μέλλον», έγραψε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook η πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Σούλα Μερεντίτη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.