Φ. Γεννηματά: «Το ΚΙΝΑΛ θα κάνει την έκπληξη στις εκλογές»

Φ. Γεννηματά: «Το ΚΙΝΑΛ θα κάνει την έκπληξη στις εκλογές»

Η Φώφη Γεννηματά έδωσε το παρών στο Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών και με όσα είπε έκλεισε ξανά την πόρτα στο άνοιγμα για προοδευτικές συγκλίσεις εκ μέρους του ΣΥΡΙΖΑ. Παράλληλα, κατηγόρησε κυβέρνηση και αξιωματική αντιπολίτευση για τα σχέδιά τους για την οικονομία και αναφέρθηκε σε όσα προτείνει το ΚΙΝΑΛ.

Στην εκ νέου απόρριψη της πρόκλησης του Αλέξη Τσίπρα για συνεργασία προχώρησε η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ Φώφη Γεννηματά από το βήμα του Οικονομικού Φόρουμ των Δελφών, ενώ σημείωσε πως το Κίνημα Αλλαγής είναι ο τρίτος πόλος ο οποίος θα αποτελέσει την «έκπληξη» στις επόμενες εκλογές.

Η κ. Γεννηματά σημείωσε ότι «όλα θα κριθούν από την δύναμη που θα δώσει ο λαός στο ΚΙΝΑΛ όταν θα στηθούν οι κάλπες», ενώ στρέφοντας το βλέμμα της στην οικονομία, παρουσίασε ξανά το ΚΙΝΑΛ ως εναλλακτική δύναμη πέραν της Κουμουνδούρου ή της Πειραιώς.

Κατηγόρησε τον πρωθυπουργό πως το σχέδιό του για προστασία πρώτης κατοικίας είναι ανεπαρκές και απλώς προσπαθεί να σωθεί από την οργή των νοικοκυριών που θα κινδυνεύσουν. Απέρριψε όμως και την πρόταση Μητσοτάκη για μείωση φόρων, λέγοντας πως ούτε αυτό αρκεί.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τόνισε πως η λύση είναι το σχέδιο του ΚΙΝΑΛ για αναπτυξιακό και επενδυτικό σοκ, με φοροαπαλλαγή νέων που μένουν στην χώρα και αρχίζουν την δραστηριότητα τους και αξιοποίηση της δημόσιας γης που παραμένει ανεκμετάλλευτη.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.