ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

ΚΙΝΑΛ: Κατηγορίες σε ΣΥΡΙΖΑ για διοργάνωση αντισυγκέντρωσης

ΚΙΝΑΛ: Κατηγορίες σε ΣΥΡΙΖΑ για διοργάνωση αντισυγκέντρωσης

Για αντισυγκέντρωση κατηγορούν στο Κίνημα Αλλαγής τον ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή την εκδήλωση του κυβερνώντος κόμματος στις 27 Μαρτίου, μία ημέρα πριν από τη δική τους πρωτοβουλία.

Κύκλο επαφών με κορυφαία στελέχη ξεκινά η Φώφη Γεννηματά ενόψει του συνεδρίου του Κινήματος Αλλαγής στις 30 και 31 Μαρτίου. Σήμερα θα κλείσει η υποψηφιότητα του Νίκου Ανδρουλάκη για την ευρωβουλή, ενώ θα ακολουθήσει συνάντηση με τον Γιώργο Παπανδρέου και πιθανότατα με τον Ευάγγελο Βενιζέλο.

Με αφορμή την ανακοίνωση του κυβερνώντος κόμματος πως στις 27 Μαρτίου θα διοργανώσει εκδήλωση για την προοδευτική συμμαχία, στο Κίνημα Αλλαγής κάνουν λόγο για αντισυγκέντρωση στη δική τους πρωτοβουλία κατά της ακροδεξιάς που έχει ανακοινωθεί για τις 28 Μαρτίου στο Κερατσίνι.

Είναι λογικές παλαιάς εποχής, επισήμανε χαρακτηριστικά ο γραμματέας Επικοινωνίας του Κινήματος Αλλαγής Σταμάτης Μαλέλης.

Στο δίλημμα Κίνημα Αλλαγής ή ΠΑΣΟΚ, Σταμάτης Μαλέλης και Παύλος Χρηστίδης ξεκαθάρισαν ότι η εντολή των πολιτών είναι για τη δημιουργία ευρύτερου φορέα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σε ότι αφορά στις συνεχιζόμενες αναφορές του πρωθυπουργού για παρακράτος οι επιτελείς της Χαριλάου Τρικούπη επισήμαναν πως ακόμη περιμένουν να ενημερώσει ο Αλέξης Τσίπρας τους πολίτες για τη… γάτα των Ιμαλαΐων.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.