ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Στ.Θεοδωράκης: «Οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ δεν θα πάνε σε εκλογές πριν αλώσουν το κράτος και την ενημέρωση»

Στ.Θεοδωράκης: «Οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ δεν θα πάνε σε εκλογές πριν αλώσουν το κράτος και την ενημέρωση»

Ο Σταύρος Θεοδωράκης εξέφρασε την εκτίμηση ότι η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ θα αποφασίσει για το ενδεχόμενο εκλογών, αφού επιχειρήσει να κυριαρχήσει στον κρατικό μηχανισμό και να ελέγξει την ενημέρωση με τις νέες τηλεοπτικές άδειες.

«Η επέλαση του κόμματος στο κράτος βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη. Οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ θα προσπαθήσουν να αποκτήσουν και 2, 3 απολύτως πιστά σε αυτούς κανάλια και μετά θα σκεφθούν τις εκλογές» δήλωσε ο επικεφαλής του Ποταμιού στην εφημερίδα «Η Γνώμη» της Πάτρας.

Για τον εκλογικό νόμο που έχουν φέρει οι ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ στη Βουλή υπογράμμισε ότι: «Σημασία έχει να αλλάξει προς την σωστή κατεύθυνση και όχι να διορθώσουμε τα λάθη με νέα λάθη».

Ο επικεφαλής του Ποταμιού επανέλαβε τη θέση του κόμματός του για «μείωση του μπόνους, σπάσιμο των μεγάλων περιφερειών, μείωση των εδρών», ενώ τόνισε ότι θα έδινε «ψήφο στους ομογενείς και κυρίως στους 450.000 ανθρώπους που έφυγαν τα χρόνια της κρίσης. Πέντε έδρες από τις 300 να καθορίζονται με την ψήφο των Ελλήνων που μένουν στο εξωτερικό».

Ως προς το ενδεχόμενο η κυβέρνηση να δεχθεί να «σπάσουν» οι μεγάλες περιφέρειες, ο κ. Θεοδωράκης τόνισε ότι «μέχρι χθες έλεγαν ότι οι μεγάλες περιφέρειες είναι “εκκολαπτήρια διαφθοράς”. Και τώρα δεν αλλάζει τίποτα. Δεν το ξέχασαν, απλώς ήταν το αντάλλαγμα για να ψηφίσουν την απλή τους αναλογική, ο ΚΚΕ και ο Λεβέντης». Τέλος τόνισε ότι η πρόταση του Ποταμιού για τον εκλογικό νόμο προτάσσει το συμφέρον της χώρας και όχι του κόμματος.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

O Σταύρος Θεοδωράκης αναφέρθηκε και στις προοπτικές οικονομικής ανάπτυξης της χώρας, λέγοντας ότι καραδοκεί η κατάρρευση της οικονομίας. «Κάθε μέρα έχουμε 100 νέα λουκέτα. Είναι εκτός των άλλων οι ολέθριες συνέπειες των capital controls. Eπίσης έχουμε ένα σπάταλο κομματικό κράτος, όπως ήταν πάντα δηλαδή. Δεν παράγεται νέος πλούτος και οι κρατιστές που μας κυβερνούν προσπαθούν να καλύψουν τις τρύπες με φόρους και εισφορές. Η υπερφορολογία φέρνει νέα λουκέτα. Ένας φαύλος κύκλος που πρέπει να τον σπάσουμε πριν να είναι αργά», είπε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.