ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Δείτε την σκληρή απάντηση του Ποταμιού στην πρόσκληση της κυβέρνησης για τον εκλογικό νόμο

Δείτε την σκληρή απάντηση του Ποταμιού στην πρόσκληση της κυβέρνησης για τον εκλογικό νόμο

«Κλείνει την πόρτα» το κόμμα του Σταύρου Θεοδωράκη στο νέο άνοιγμα της κυβέρνησης, αργά το βράδυ της Τετάρτης, προκειμένου, Ποτάμι και ΠΑΣΟΚ, να συνταχθούν με την πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ και να ψηφίσουν τελικά την απλή αναλογική.

«Είναι παράξενο πως ένα ”αριστερό κόμμα” που κυβερνά από την πρώτη μέρα με ένα ”ακροδεξιό κόμμα” ανακάλυψε ξαφνικά – … με 18 μήνες καθυστέρηση – την αξία των ”κυβερνήσεων προοδευτικής συνεργασίας”», σχολιάζει το Ποτάμι.

Στην ανακοίνωσή του το κόμμα σημειώνει ότι «το πιο παράξενο είναι το περιεχόμενο που δίνει στη λέξη ”προοδευτικό” ο ΣΥΡΙΖΑ» και συνεχίζει: 

«Προοδευτικό είναι να αποκλείεις από την εκλογική διαδικασία τα παιδιά που είναι εγγεγραμμένα στους εκλογικούς καταλόγους αλλά πλέον ζουν εκτός Ελλάδας, διωγμένα από την κρίση.

Προοδευτικό είναι να μην σπας τις μεγάλες εκλογικές περιφέρειες που μέχρι ”χθες” τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ χαρακτήριζαν ως ”τα μεγαλύτερα εκκολαπτήρια διαφθοράς”. 

Προοδευτικό τέλος είναι να είσαι με το μπόνους των 50 εδρών τον Ιούλιο του ‘15 αλλά να είσαι εναντίον του μπόνους των 50 εδρών τον Ιούλιο του ‘16. Αλλά επί αυτού η συνέχεια στη Βουλή».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.