ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Στ. Θεοδωράκης: «Αβεβαιότητα και η ακυβερνησία θα φέρουν νέα λουκέτα και αγωνία στην αγορά»

Στ. Θεοδωράκης: «Αβεβαιότητα και η ακυβερνησία θα φέρουν νέα λουκέτα και αγωνία στην αγορά»

«Το βράδυ της Τετάρτης πήραμε ένα μήνυμα. Αποστολέας ΣΥΡΙΖΑ. Ήταν ένα κάλεσμα να ανατρέψουμε το παλιό σύστημα για να μπορέσει η χώρα να πάει σε προοδευτικές κυβερνήσεις συνεργασίας» Σταύρος Θεοδωράκης επικεφαλής του Ποταμιού στη βουλή κατά τη διάρκεια της συζήτησης για το νέο εκλογικό νόμο.

«Μας έδωσε μάλιστα και 24ωρη προθεσμία η οποία εκπνέει σε λίγο.  Παράξενο είναι πάντως πως μια αριστερή, κατά δήλωσή της, να θυμήθηκε τώρα τις προοδευτικές κυβερνήσεις συνεργασίας; Είναι προοδευτικό να υπάρχουν χουλιγκάνοι  μέσα στα πανεπιστήμια; Είναι προοδευτικό το χάος στα νοσοκομεία, η απουσία φαρμάκων;… Είναι προοδευτικό να κόβεις κορδέλες στη Σαντορίνη και να αναγκάζεσαι μετά από μερικές μέρες να λες στους αρρώστους πηγαίνετε σε άλλο νοσοκομείο γιατί δεν υπάρχουν γιατροί; Είναι προοδευτικό να περιφέρουν εικόνες στο  Υπουργείο Εθνικής Άμυνας; Είναι προοδευτικό να αποκλείεις από την εκλογική διαδικασία όσους έφυγαν από την Ελλάδα εξαιτίας της κρίσης; Είναι προοδευτικό να μη σπας τις μεγάλες εκλογικές περιφέρεις τις οποίες μέχρι χθες στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ χαρακτήριζαν εκκολαπτήρια διαφθοράς;  Τι μεσολάβησε από το καλοκαίρι του 2015 που υποτίθεται πως θα αλλάζαμε όλοι μαζί τον εκλογικό νόμο και φτάσαμε στο καλοκαίρι του 2016; Το μόνο που άλλαξε είναι πως τότε ήσασταν πρώτοι ενώ τώρα δεύτεροι. Προτιμάτε την ακυβερνησία από μια κυβέρνηση των αντιπάλων σας» τόνισε ο κ. Θεοδωράκης.

Επιπλέον ο επικεφαλής του Ποταμιού προειδοποίησε πως: «Η αβεβαιότητα και η ακυβερνησία θα φέρουν νέα λουκέτα και αγωνία στην αγορά. Η πολιτική κατάληξη θα είναι ένα διαρκές παζάρι και μια ισορροπία τρόμου με την απειλή της προσφυγής στην κάλπη να είναι διαρκής» και πρόσθεσε: «Το φάρμακο που προτείνεται είναι ψεύτικο. Η αρρώστια όμως είναι αληθινή. Για να εκλεγείς στη Β’ Αθηνών θα πρέπει να έχεις κλείσει πολλά συμβόλαια με τις τηλεοπτικές εκπομπές και να δαπανείς πολλές χιλιάδες ευρώ. Γιατί δεν σπάτε τις μεγάλες περιφέρειες; Γιατί έτσι είπε ο νέος Λεβέντης σύμμαχός σας».

Τέλος, ο κ. Θεοδωράκης σημείωσε: «Το πρώτο κόμμα πρέπει να έχει ένα μικρό προβάδισμα. Εμείς λέμε με το 40% να έχει μπόνους 20 έδρες. Κυβέρνηση χωρίς τη συμμετοχή του πρώτου κόμματος είναι κοινοβουλευτική ανωμαλία».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.