Στ.Θεοδωράκης: «23 ξένοι καθηγητές καταγγέλλουν τον Γκαλμπρέιθ για το plan X»

Στ.Θεοδωράκης: «23 ξένοι καθηγητές καταγγέλλουν τον Γκαλμπρέιθ για το plan X»

Ο επικεφαλής του Ποταμιού, με την ευκαιρία της παρουσίας του στην Κρήτη για την κηδεία του Δημήτρη Καδιανάκη μίλησε αποκλειστικά στο neakriti.gr και τη δημοσιογράφο Νικολέτα Σφακιανάκη για τη συζήτηση που διεξάγεται στη Βουλή σχετικά με την εξεταστική για το 3ο μνημόνιο.

Μάλιστα όπως υποστηρίζει ο κ. Χουλιαράκης ήταν με τον κ. Γκάλμπρεϊθ όταν δήλωνε ότι δεν τον γνώριζε.

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά:

«Την καλύτερη απάντηση στον κ.Τσίπρα και στην ανερμάτιστη κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ ετοιμάζονται να δώσουν κορυφαίοι Έλληνες καθηγητές μεγάλων αμερικάνικων πανεπιστημίων (Harvard, ΜΙΤ, Boston, Stanford κ.α.). Σύμφωνα με πληροφορίες του Κινήματός μας, οι Έλληνες καθηγητές-περισσότεροι από 20 – καταγγέλλουν για «ανάρμοστη συμπεριφορά» (improper contact) τον Τζέιμς Γκάλμπρεϊθ, στον πρόεδρο του πανεπιστημίου που διδάσκει -στο Πανεπιστήμιο του Texas. Αφορμή βέβαια είναι η ενεργή συμμετοχή του κ. Γκάλμπρεϊθ στην επεξεργασία του plan X της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, σχεδιασμός που σύμφωνα με τους καθηγητές«παραβίαζε το Σύνταγμα και τους ελληνικού νόμους».

Ο Χουλιαράκης ήταν με τον κ. Γκάλμπρεϊθ

Το Ποτάμι θα επιμείνει. Ζητάει από τον κ. Τσίπρα να δώσει στη δημοσιότητα τα σχέδια που ετοίμασαν οι σύμβουλοί του, σχέδια που μεταξύ άλλων περιλάμβαναν επιστράτευση, κρατικοποιήσεις και έκδοση IOU αντί για ευρώ. Οι υπουργοί που πρωταγωνίστησαν στην εγκληματική διαπραγμάτευση του ’15 πρέπει να πάψουν να κρύβονται και να πουν όλη την αλήθεια στον λαό. Δεν μπορεί ο κ. Χουλιαράκης να αναρωτιέται «ποιος είναι ο κ. Γκάλμπρεϊθ» όταν τα έγγραφα αποδεικνύουν ότι ήταν μαζί του τον Φεβρουάριο του ’15 στις Βρυξέλλες στο Eurogroup.

Περιμέναμε τώρα στην επέτειο του δημοψηφίσματος, να ειπωθούν δυο λόγια αυτοκριτικής για τα όσα έκανε η κυβέρνηση το προηγούμενο καλοκαίρι.

Για τα 100 δις περίπου που χάθηκαν λόγω των εγκληματικών επιλογών τους.

Και αντί να αναλάβουν ένα μέρος έστω της ευθύνης

– για την καθυστερημένη διαπραγμάτευση,

– για τα capital controls

– για τα νέα λουκέτα που πρόσθεσαν

είπαν ούτε λίγο ούτε πολύ ότι βγήκαμε κερδισμένοι από το δημοψήφισμα περίπου 20 δις.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η προσπάθεια λοιπόν εξαπάτησης συνεχίζεται. Και το Κίνημα μας δεν μπορεί παρά να είναι απέναντι σε αυτή τη δόλια πολιτική».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.