To συγχαρητήριο μήνυμα του Στ.Θεοδωράκη στην Ά.Κορακάκη (φωτό)

To συγχαρητήριο μήνυμα του Στ.Θεοδωράκη στην Ά.Κορακάκη (φωτό)

Με ένα κείμενο στο Facebook του ο επικεφαλής του «Ποταμιού», Σταύρος Θεοδωράκης, έδωσε τα συγχαρητήριά του στην Άννα Κορακάκη για τη μεγάλη νίκη της στουςΟλυμπιακούς του Ρίο. Απευθυνόμενος στην 20χρονη αθλήτρια ο κ. Θεοδωράκης λέει μπράβο στη «χρυσή» Ολυμπιονίκη και της ζητά «όταν περάσουν οι μέρες της χαράς και της ξεκούρασης, να διηγηθείς στους Έλληνες -σε όλους εμάς- τον παιδεμό σου όλες αυτές τις ώρες, όλα αυτά τα χρόνια». 

Συγκεκριμένα έγραψε: «Άννα μπράβο, μπράβο, μπράβο.Θα μου επιτρέψεις τον ενικό. Η νίκη σου, να ξέρεις, ήταν σπουδαία. Όχι μόνο για σένα και τους ανθρώπους σου αλλά και για τη χώρα. Μια κοινωνία που θέλει να πιστέψει πάλι στον εαυτό της και εσύ της δείχνεις το δρόμο. Προσπάθεια χωρίς θόρυβο! Το μόνο που θα σου ζητούσα -και με συγχωρείς για το θάρρος- θα ήταν όταν περάσουν οι μέρες της χαράς και της ξεκούρασης, να διηγηθείς στους Έλληνες -σε όλους εμάς- τον παιδεμό σου όλες αυτές τις ώρες, όλα αυτά τα χρόνια. Να ακούσει και η πολιτεία και να διδαχθεί. Να καταλάβουν όλοι, και εμείς και η γενιά σου, ότι οι αληθινές κορφές δεν χαρίζονται, κατακτώνται. Χόρεψε, λοιπόν, πάνω στο φτερό του καρχαρία, που λέει και ο ποιητής μας, και όταν κατέβεις, πες μας».

Δείτε την ανάρτηση του Σταύρου Θεοδωράκη 

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.