ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Νυχτερινή εξόρμηση στο Ηράκλειο για τον Επικεφαλής του Ποταμιού Στ. Θεοδωράκη [φωτό & βίντεο]

Νυχτερινή εξόρμηση στο Ηράκλειο για τον Επικεφαλής του Ποταμιού Στ. Θεοδωράκη [φωτό & βίντεο]

Στιγμές χαλάρωσης πέρασε το βράδυ της Πέμπτης ο πρόεδρος του Ποταμιού, Σταύρος Θεοδωράκης στο Ηράκλειο της Κρήτης. Η αρχή για τον Θεοδωράκη έγινε στο ιστορικό φρούριο του Κούλε, όπου μαζί με χιλιάδες Ηρακλειώτες απόλαυσε την Αυγουστιάτικη πανσέληνο και την μαγική συναυλία του Λουδοβίκου των Ανωγείων.

Όταν η συναυλία ολοκληρώθηκε ο πρόεδρος του Ποταμιού μαζί με φίλους περπάτησε την 25ης Αυγούστου και επέλεξε να πιει καφέ στην πλατεία των Λιονταριών και συγκεκριμένα στην καφετέρια «L Square». Η παρέα του κ. Θεοδωράκη απαρτιζόταν από ανθρώπους όλων των πολιτικών κομμάτων ενώ σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost έγινε μία συζήτηση για όλες τις τελευταίες πολιτικές εξελίξεις.

Μάλιστα, η συζήτηση κράτησε μέχρι τις 2 τα ξημερώματα ενώ – όπως ήταν αναμενόμενο – κυριάρχησε το προσφυγικό ζήτημα, ειδικά μετά τις ανακοινώσεις Μουζάλα για τον ερχομό 2.000 μεταναστών στην Κρήτη, αλλά και τα όσα συμβαίνουν στην οικονομία της χώρας.

Από την συζήτηση δεν έλειπε και το μείζον θέμα των τηλεοπτικών αδειών με τον κ. Θεοδωράκη να τονίζει πως «ο Αλέξης Τσίπρας θέλει να ελέγξει τα ΜΜΕ γι’ αυτό και θα δώσει τις άδειες σε ανθρώπους της “αρεσκείας” του» ενώ παράλληλα υπογράμμισε ότι το «Ποτάμι» και ο ίδιος προσωπικά θα παλέψει με κάθε μέσο για να επανέλθει η διαφάνεια στο θέμα των τηλεοπτικών αδειών.

Πολύς λόγος γίνεται τελευταία για την σχέση ανάμεσα στον Αλέξη Τσίπρα και τον Βασίλη Λεβέντη, μία σχέση η οποία αναφέρθηκε κατά την χθεσινή συζήτηση που είχε ο κ. Θεοδωράκης με πολίτες του Ηρακλείου. Ο πρόεδρος του Ποταμιού ανέφερε πως αυτή η… στενή σχέση ανάμεσα στους δύο άνδρες μόνο αθώα δεν είναι καθώς «ο Βασίλης Λεβέντης επιθυμεί να αποκτήσει έναν πιο ενεργό ρόλο στην κυβέρνηση» ενώ τόνισε πως υπουργείο θα πάρει και στέλεχος της Ένωσης Κεντρώων που έχει προσωπική σχέση με τον κ. Λεβέντη.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.