Στ. Θεοδωράκης: «Μερικοί βολεύονται με το άθροισμα ΠΑΣΟΚ – Ποτάμι, εμείς όχι»

Στ. Θεοδωράκης: «Μερικοί βολεύονται με το άθροισμα ΠΑΣΟΚ – Ποτάμι, εμείς όχι»

«Η ανακύκλωση των προσώπων φέρνει ανακύκλωση των προβλημάτων. Όμως δεν πιστεύω στη συλλογική ευθύνη. Υπάρχουν αυτοί που τόλμησαν, δούλεψαν και έφεραν αποτελέσματα και υπάρχουν και αυτοί που μας χρεοκόπησαν. Μικρός τόπος είμαστε και ξέρουμε τι έχει προσφέρει ο καθένας» δήλωσε ο Σταύρος Θεοδωράκης. 

Ερωτώμενος σε συνέντευξη  γιατί θεωρεί ότι ο Πρωθυπουργός δεν είναι νέο πρόσωπο στην πολιτική σκηνή της χώρας είπε: «Ο κ. Τσίπρας είναι παιδί του κομματικού σωλήνα. Μεγάλωσε σε ένα κλειστό κομματικό περιβάλλον. Δεν έχει επαφή με την αληθινή ζωή και αυτό φαίνεται από τα συνεχή λάθη που κάνει». Στη συνέχεια, αναφέρθηκε εκτενέστερα στους κομματικούς μηχανισμούς λέγοντας: «Υπάρχουν κάποιοι που κληρονομούν τις έδρες. Και υπάρχουν τα παιδιά του κομματικού μηχανισμού. Υπάλληλοι των κομμάτων – δηλαδή του κράτους – που κάποια στιγμή γίνονται βουλευτές». Παράλληλα, σε ότι αφορά τον αρχηγό της ΝΔ τόνισε: «Ο κ. Μητσοτάκης πρέπει να αποδείξει ότι μπορεί να ξεπεράσει το συντηρητικό παρελθόν του κόμματος του».

Μιλώντας για τη δημιουργία ενός νέου σχήματος που θα καλύπτει όλο τον κεντρώο χώρο αλλά και τη διεκδίκηση της αρχηγίας αυτού του νέου φορέα ανέφερε: «Το σημαντικό είναι να δημιουργήσουμε κάτι καινούργιο και τολμηρό. Να νικήσουμε τους λαϊκιστές και τους παλαιοκομματικούς που λυμαίνονται τη χώρα, όχι μόνο τώρα αλλά για δεκαετίες. Αν όλοι οι εκσυγχρονιστές αποφασίσουμε να μπούμε σε αυτή τη μάχη, τότε ναι θα είμαι και εγώ εκεί». 

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ήταν όμως κατηγορηματικός ότι η συμπόρευση του ΠΑΣΟΚ με το Ποτάμι δεν είναι αρκετή λέγοντας χαρακτηριστικά: «Εμείς θέλουμε να συμμετέχουν σε αυτή την προσπάθεια όλοι αυτοί που έχουν απομακρυνθεί από την πολιτική. Οι νέοι μας που απέχουν. Οι πολίτες που δυσανασχετούν με τους κομματικούς μηχανισμούς εξουσίας. Μερικοί βολεύονται με το άθροισμα ΠΑΣΟΚ – Ποτάμι. Εμείς όχι. Το θέμα εν ολίγοις είναι να σηκώσουμε τον κόσμο από το καναπέ του. Γι’ αυτό προσπαθεί το Ποτάμι και οι σύμμαχοι του. Μεθοδικά, ψύχραιμα και χωρίς επικοινωνιακές παράτες».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.