ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Σ.Θεοδωράκης: «Ο Τσίπρας ενδιαφέρεται να εγκαθιδρύσει ένα κομματικό κράτος»

Σ.Θεοδωράκης: «Ο Τσίπρας ενδιαφέρεται να εγκαθιδρύσει ένα κομματικό κράτος»

Την εκτίμηση ότι η κατάσταση στη χώρα δεν πρόκειται να αλλάξει αν δεν γίνουν σοβαρές μεταρρυθμίσεις εξέφρασε ο επικεφαλής του «Ποταμιού», κ. Σταύρος Θεοδωράκης. Επιρρίπτοντας ευθύνες στη Νέα Δημοκρατία για τις σπατάλες στο Δημόσιο και για τη γενικότερη εικόνα στη χώρα, ο κ. Θεοδωράκης δήλωσε στον ΣΚΑΙ πως «μετά τις εκλογές η χώρα χρειάζεται κυβέρνηση μεγάλων αλλαγών και νέων προσώπων». Αν ανακυκλώνονται τα ίδια πρόσωπα, είπε ο επικεφαλής του «Ποταμιού», τότε θα πηγαίνουμε από Μνημόνιο σε Μνημόνιο και από χρεοκοπία σε χρεοκοπία. 

Όσον αφορά στον Αλέξη Τσίπρα, ο Σταύρος Θεοδωράκης ήταν ξεκάθαρος: «Ο Τσίπρας ενδιαφέρεται να εγκαθιδρύσει ένα κομματικό κράτος»

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Για ενδεχόμενη συνεργασία του με τη Φώφη Γεννηματά σημείωσε ότι «δεν υπάρχει κάτι να σπάσουμε ή να διατηρήσουμε. Κάναμε διάλογο κι εκείνη αποχώρησε. Νομίζω ότι τη συμβουλεύουν λάθος». 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.