ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Στ. Θεοδωράκης: «Απαιτούμε το πόρισμα της ΤτΕ για την Τράπεζα Αττικής να έρθει στη Βουλή»

Στ. Θεοδωράκης: «Απαιτούμε το πόρισμα της ΤτΕ για την Τράπεζα Αττικής να έρθει στη Βουλή»

Τα θαλασσοδάνεια είναι παλιό κόλπο των κομμάτων εξουσίας και ο ΣΥΡΙΖΑ ως το καλύτερο παιδί του παλιού συστήματος κάνει το ίδιο, επισήμανε ο Σταύρος Θεοδωράκης και προσέθεσε: «Απαιτούμε το πόρισμα της ΤτΕ για την Τράπεζα Αττικής να έρθει στη Βουλή». 

Η ιδέα του «Καλογρίτσας TV» ήταν σχέδιο στελεχών και δημοσιογράφων του ΣΥΡΙΖΑ, συνέχισε και προχώρησε στην εκτίμηση ότι «τις ερχόμενες ημέρες η οικογένεια θα μιλήσει». 

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι συνεργάτες του Σταύρου Θεοδωράκη είναι σε θέση να γνωρίζουν ότι υπάρχει σύγκρουση πατέρα και γιου στην οικογένεια Καλογρίτσα, καθώς δεν τηρήθηκαν οι διαβεβαιώσεις που είχαν από δύο υπουργούς και τρεις δημοσιογράφους του ΣΥΡΙΖΑ, οι οποίοι και τους οδήγησαν στην περιπέτεια των τηλεοπτικών αδειών.

Θα έρθουν αποκαλύψεις, ολοκλήρωσε τις δηλώσεις του ο Σταύρος Θεοδωράκης. 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.