Στ. Θεοδωράκης: «Δάνεια σε κόμματα και φίλους εργολάβους αποκαλύπτει το πόρισμα της Attica Bank»

Στ. Θεοδωράκης: «Δάνεια σε κόμματα και φίλους εργολάβους αποκαλύπτει το πόρισμα της Attica Bank»

Το πόρισμα της Τράπεζας της Ελλάδας και του SSM που κατατέθηκε χθες το βράδυ στη Βουλή σχολιάζει με ανάρτησή του στο twitter ο Σταύρος Θεοδωράκης.

Ο επικεφαλής του Ποταμιού σε ένα πρώτο του σχόλιο για τα ευρήματα των ελεγκτών αναφέρει: «Δάνεια σε κόμματα, σε φίλους εργολάβους, σε παθητικά ΜΜΕ και σε όσους έχουν μπάρμπα στο κομματικό σύστημα εξουσίας, αποκαλύπτει το πόρισμα.»

Σημειώνεται ότι ο κ. Θεοδωράκης σε τοποθέτησή του για την Τράπεζα Αττικής έχει ζήτησει να κατατεθεί το πόρισμα στη Βουλή. Μιλώντας στην τηλεόραση του Σκάι είχε επισήμανει, μεταξύ άλλων, ότι «ακούγονται πολλά για το ρόλο τη τράπεζας Αττικής, η οποία μπορεί να παίζει σήμερα το ρόλο που έπαιζε μια άλλη τράπεζα στο παρελθόν, την εποχή του Κοσκωτά. Ζητάμε λοιπόν από τον κ. Στουρνάρα και την Τράπεζα της Ελλάδας να στείλει το πόρισμα στη Βουλή, να δούμε λοιπόν και ποιοι είναι οι φίλοι του νέου καθεστώτος που συνεχίζουν να παίρνουν θαλασσοδάνεια».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.