ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Σ. Θεοδωράκης προς Θ. Πελεγρίνη: Απλά ψεύτης

Σ. Θεοδωράκης προς Θ. Πελεγρίνη: Απλά ψεύτης

Κλιμακώνεται η κόντρα του Σταύρου Θεοδωράκη με τον υφυπουργό Παιδείας Θεoδόσιο Πελεγρίνη με αφορμή τις πρόσφατες δηλώσεις του για το Ολοκαύτωμα και ειδικά μετά τα όσα υποστήριξε χθές στην Βουλή.

Σήμερα ο κ. Θεοδωράκης με αφορμή απάντηση της πρεσβείας του Ισραήλ, με ανάρτησή του στο Facebook επιτίθεται με βαριές στον κουβέντες στον υπουργό. «Απλά ψεύτης.

Ο κ.Πελεγρίνης προσπάθησε χθες στη Βουλή να απαντήσει στην κριτική μου για τις προσβλητικές του δηλώσεις για το Ολοκαύτωμα, και είπε: «Μίλησα με την Πρέσβη του Ισραήλ στην Ελλάδα.

Τη ρώτησα “διαβάσατε το κείμενό μου; Ποια είναι η γνώμη σας”. “Ίδια με τη δική σας” μου λέει. Πώς δημιουργείται εκ του μη όντως τέτοιο ζήτημα;». Την απάντηση του κ.Πελεγρίνη πανηγύρισαν Βουλευτές του Σύριζα και σήμερα η “Αυγή” υπό τον τίτλο «Αποστομωτική απάντηση Πελεγρίνη στον Θεοδωράκη».

Και τώρα ήρθε η απάντηση από την πρεσβεία του Ισραήλ: «Η Πρέσβυς κυρία Ιρίτ Μπέν –Άμπα, συνομίλησε τηλεφωνικώς με τον κ. Υφυπουργό την Δεύτερα 19 Σεπτεμβρίου αναφορικά με ομιλία που είχε κάνει ο κ. Πελεγρίνης στη Βουλή μερικές ημέρες νωρίτερα για το θέμα της ιστορικής μνήμης. Η Πρέσβυς ρώτησε για κάποιες δηλώσεις που είχε κάνει ο Υφυπουργός οι οποίες ήταν αντισημιτικές.

Ο κ. Πελεγρίνης δήλωσε ότι εννοούσε το αντίθετο. Η Πρέσβυς πρότεινε να εκδώσει ο Υφυπουργός μια διευκρινιστική δήλωση η οποία αργότερα εμφανίστηκε στην ιστοσελίδα του Ελληνικού Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων.

Το Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο Ελλάδος (ΚΙΣ) απέστειλε επίσης μία σκληρή επιστολή στον Υφυπουργό στην οποία απάντησε με διευκρινιστική δήλωση».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τυπική περίπτωση υπουργού των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ: απάτη – απάτη- απάτη.»

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.