ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στη έδαφος!

Ποτάμι: «Το κράτος θα μπορούσε να βγάλει περισσότερα λεφτά αν άνοιγε την τηλεοπτική αγορά»

Ποτάμι: «Το κράτος θα μπορούσε να βγάλει περισσότερα λεφτά αν άνοιγε την τηλεοπτική αγορά»

Ο κ. Παππάς αντί να προσπαθεί να πείσει ξένους δημοσιογράφους γιατί κλείνει κανάλια που λειτουργούν εδώ και δεκαετίες, πρέπει να απαντήσει στο μεγάλο ερώτημα: Σε ποια άλλη δημοκρατική χώρα του κόσμου απαγορεύεται να εκπέμπουν περισσότερα από 4 κανάλια; Γιατί για πρώτη φορά στην Ευρώπη μια κυβέρνηση περιορίζει τον αριθμό των καναλιών που εκπέμπουν;», αναφέρει το Ποτάμι σε ανακοίνωση του.

Και προσθέτει: «Το είπαμε και το ξαναλέμε. Το κράτος θα μπορούσε να βγάλει περισσότερα λεφτά αν άνοιγε την τηλεοπτική αγορά – έδινε περισσότερες άδειες – και εισέπραττε κάθε χρόνο ένα ποσοστό επί των τζίρων τους. Αλλά όλα αυτά βέβαια είναι ψηλά γράμματα για μια κυβέρνηση που θέλει να γίνει καθεστώς και να ελέγχει το τηλεοπτικό προϊόν παζαρεύοντας με λίγους παίχτες».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.