ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Σ.Θεοδωράκης σε κυβέρνηση: «Φτάσατε στην εξουσία με τη βοήθεια της διαπλοκής»

Σ.Θεοδωράκης σε κυβέρνηση: «Φτάσατε στην εξουσία με τη βοήθεια της διαπλοκής»

Με τη βοήθεια της διαπλοκής έφτασε στην εξουσία η κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑ- ΑΝΕΛ είπε ο επικεφαλής του Ποταμιού

«Φτάσατε στην εξουσία με τη βοήθεια της διαπλοκής», κατηγόρησε την κυβέρνηση ο Σταύρος Θεοδωράκης, ο οποίος αφού σημείωσε ότι επιχειρήθηκε να «μαρκαρισθεί» ως διαπλεκόμενο και το Ποτάμι, είπε ότι η επιχείρηση λάσπης και κατασυκοφάντησης από την πλευρά των ΣΥΡΙΖΑ- ΑΝΕΛ έγινε με τη βοήθεια δεκάδων έμμισθων τρολ.

Ο κ.Θεοδωράκης ξεκίνησε την ομιλία του με αναφορά στη δράση του Αρτέμη Σώρρα σε όλη την Ελλάδα για να επισημάνει ότι οι δημαγωγοί είναι εκείνοι που στρώνουν το έδαφος «σε τέτοιους τύπους». Είπε χαρακτηριστικά:

«Υπάρχει εκεί έξω ένας απατεώνας που τριγυρνά σε χωριά και πόλεις και λέει ότι έχει 600 δις ευρώ στην άκρη και είναι στην θέση να ξεπληρώσει τα χρέη όλων των ελλήνων. Όχι μόνο το δημόσιο χρέος αλλά και το ιδιωτικό. Εχει ανοίξει γραφεία σε όλη την Ελλάδα και λεει ότι θα κατέβει στις εκλογές. Αντί να κάνουμε πλάκα με αυτά, να δούμε ποιος στρώνει το έδαφος σε αυτούς τους τύπους. Μήπως οι πολιτικοί που φώναζαν κανένα σπίτι στα χέρια τραπεζίτη και σήμερα στέλνουν ΜΑΤ για να προστατέψουν τα δικαστήρια που βγάσουν σπίτια στο σφυρί; Όταν η πολιτική παραδίδεται στην δημαγωγία δεν θα αργήσει η στιγμή που θα γίνει πιστευτός αυτός που υπόσχεται το μοίρασμα 500 δισ. Όμως και αυτοί οι δημαγωγοί χρειάζονται κανάλια και διαπλοκή».

Ο επικεφαλής του Ποταμιού κατήγγειλε την κυβέρνηση ότι η διαπλοκή τη βοήθησε για να φτάσει στην εξουσία:

«Πίστεψαν ότι θα έχουν μαζί σας μια νέα δεκαετία εξουσίας. Να σας θυμίσω τα πρωτοσέλιδα. Το σέρβις που σας έκαναν για να λέτε ότι έρχεται – προσέξτε την ιεροσυλία – ότι έρχεται χειμώνας χειρότερος από αυτόν του ’41. Τώρα βεβαια τελείωσαν όλα αυτά και κάνετε γιορτές στο Κωλονάκι. Τι γιορτάζετε ακριβώς, την αύξηση τιμής πετρελαίου θέρμανσης; Επιχειρήσατε να μαρκάρετε τους άλλους και το Ποτάμι ως διαπλεκόμενο. Πόσο σας στοίχησε η προσπάθεια να βρωμίσετε το ποτάμι. Ρίξατε τόνους λάσπης στην προσπάθεια νέων ανθρώπων που δεν είχαν σχέση με την πολιτική. Το κάνατε με δεκάδες έμισθα τρολ.

Ο κ.Θεοδωράκης έκανε και συγκεκριμένες αναφορές, λέγοντας:

«Πρόσφατα μάθαμε ότι ένας από αυτούς που πρωτοστατούσε στις αθλιότητες ήταν υπάλληλος της Γεροβασίλη. Προσέξτε ατάκες του υπαλλήλου Γεροβασίλη: -Στη χώρα που 7% ψηφίζει ποτάμι γιατί είναι εκπληξη ότι η ΧΑ παίρνει 10% Τηλεσκουπίδια -Είναι επιστημονικά αποδεδειγμένο ότι άνθρωπος ζει και χωρίς εγκέφαλο και ψηφίζει Ποτάμι Είχατε πολλούς τέτοιους και τους πληρώνετε με λεφτά του Δημοσίου Που τους κρύβετε Στο Μαξίμου – Υπουργείο Εθνικής Αμυνας;»

«Το παρακράτος σας»

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι ευθείες αναφορές του κ.Θεοδωράκη συνεχίστηκαν: «Ο εκδότης του «Χωνί» που γέμισε χώρα με αφίσες είναι διορισμένος στο Μαξίμου. Θα πρέπει να μας παρουσιάσει τα τιμολίγια και να μας εξηγήσει πως τα πλήρωσε. Ο διαχειριστής Ολυμπία στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας. Είναι το παρακράτος σας και πείτε την αλήθεια. Γιατί τους πήρατε και πως τους πληρώνατε μέχρι να γίνεται κυβέρνηση; Είναι στιγμή ο κ. Τσίπρας να μας ζητήσει συγνώμη για την συμπεριφορά των στελεχών του που έλεγαν ότι συγκεκριμένα συμφέροντα έφτιαξαν το Ποτάμι. Να μας πει ποια είναι αυτά τα συμφέροντα. Ξερετε γιατί είναι σημαντικό για εσάς να βρωμίσετε το Ποτάμι; Ο λαϊκιστής και Δημαγωγός δεν φοβάται το παλιό, αλλά το νέο. Πιστεύατε ότι έχετε πλεονέκτημα με το παλιό και φοβόσασταν μην τυχόν προκύψει ένα νέο που δεν είχε σχέση με την πολιτική και δεν εκπροσωπεί κανένα συμφέρον. Γι αυτό και όλα τα τρολ σας, που τα έχουμε καταγράψει, επιτέθηκαν στο Ποτάμι».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.