ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στο έδαφος!

Συνάντηση του Στ. Θεοδωράκη με τον Άντρο Κυπριανού με το φόντο Κυπριακό

Συνάντηση του Στ. Θεοδωράκη με τον Άντρο Κυπριανού με το φόντο Κυπριακό

Οι εξελίξεις στις διαπραγματεύσεις για την επίλυση του Κυπριακού, που βρίσκονται σε οριακό σημείο, απασχόλησαν τη συνάντηση του Σταύρου Θεοδωράκη με τον γγ της ΚΕ του ΑΚΕΛ, Άντρο Κυπριανού.

Μετά τη συνάντηση ο κ. Κυπριανού δήλωσε ότι η συζήτηση με τον επικεφαλής του Ποταμιού ήταν εποικοδομητική και σε θετικό κλίμα και πως ενημέρωσε τον Στ. Θεοδωράκη για την πορεία των διαπραγματεύσεων και τις θέσεις του ΑΚΕΛ.

«Επιθυμούμε να βρεθεί μια σωστή λύση. Εάν δεν βρεθεί, η κατάσταση στο νησί θα διολισθαίνει εις βάρος του κυπριακού λαού», είπε ο γγ του ΑΚΕΛ και προσέθεσε ότι, παρότι το κόμμα του είναι στην αντιπολίτευση, συμβάλλει με προτάσεις στο Εθνικό Συμβούλιο και με πρωτοβουλίες ενημέρωσης στο εξωτερικό. Ωστόσο κατέστησε σαφές ότι «το ΑΚΕΛ δεν θα δεχθεί οποιαδήποτε λύση παρά μόνο αυτή που θα είναι εντός του συμφωνημένου πλαισίου».

Από τη πλευρά του ο κ. Θεοδωράκης επεσήμανε πως μολονότι υπάρχουν ιδεολογικές διαφορές με το ΑΚΕΛ, στα εθνικά θέματα υπάρχουν ταυτόσημες απόψεις. «Η προσπάθειά μας στη Βουλή και την κοινωνία είναι να δώσουμε ώθηση για την επίλυσή τους», είπε και τόνισε ότι δεν πρέπει να κρύβονται τα προβλήματα κάτω από το χαλί.

«Δεν συμφωνούμε να δοθεί οποιαδήποτε λύση. Είμαστε υπέρ του να υπάρξει λύση κι όχι με την άρνησή της», υπογράμμισε ο κ. Θεοδωράκης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.