Ποτάμι για επεισόδια στην Τούμπα: Ζητείται «αλεξίσφαιρο» για το ελληνικό ποδόσφαιρο

Ποτάμι για επεισόδια στην Τούμπα: Ζητείται «αλεξίσφαιρο» για το ελληνικό ποδόσφαιρο

Η ανακοίνωσή από το Ποτάμι σχετικά με τα χθεσινά γεγονότα στο γήπεδο της Τούμπας, αναφέρει μεταξύ άλλων, «οι χθεσινές εικόνες από την Τούμπα δείχνουν τη βαθιά σήψη του ελληνικού ποδοσφαίρου».

«Όμως, το παρήγορο είναι ότι οι πραγματικοί πρωταγωνιστές, οι ποδοσφαιριστές, κρατήθηκαν στο ύψος των περιστάσεων σε μια τεταμένη ατμόσφαιρα (ο αρχηγός του ΠΑΟΚ Βιεϊρίνια αρνήθηκε την προτροπή του οπλοφόρου Προέδρου κ. Σαββίδη να φύγει η ομάδα)», επισημαίνει στη συνέχει το Ποτάμι και προσθέτει:

«Δυστυχώς όμως, δεν επικρατούν αυτοί στο ελληνικό ποδόσφαιρο, επικρατούν οι παράγοντες, οι δικηγόροι, οι δικαστές, οι διαιτητές, τα Μ.Μ.Ε. και οι οπαδοί».

«Το θέμα λοιπόν ξεφεύγει από τα στενά ποδοσφαιρικά πλαίσια και, εδώ που φτάσαμε, πρέπει η Πολιτεία σε συνεννόηση με την UEFA να πάρει μέτρα. Η πλήρης εφαρμογή των κανονισμών ανεξαιρέτως προς όλες τις κατευθύνσεις, με το μέγιστο των προβλεπόμενων ποινών, είναι το πρώτο και αυτονόητο μέτρο. Η απαξίωση του ελληνικού ποδοσφαίρου έχει υπαίτιους και αυτοί πρέπει να απομακρυνθούν», υπογραμμίζεται στην ανακοίνωση του κόμματος κλείνοντας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.