ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Σε ρόλο «5ης Φάλαγγας» ο Στ.Θεοδωράκης: Επιτίθεται σε Π. Καμμένο γιατί επιτέθηκε σε… Ρ.Τ.Ερντογάν!

Σε ρόλο «5ης Φάλαγγας» ο Στ.Θεοδωράκης: Επιτίθεται σε Π. Καμμένο γιατί επιτέθηκε σε… Ρ.Τ.Ερντογάν!

Μετά την συνάντησή του με τον Νίκο Κοτζιά ο Σταύρος Θεοδωράκης εξαπέλυσε επίθεση κατά ΥΕΘΑ τονίζοντας ότι «τα πράγματα που κάνει ο Πάνος Καμμένος- είτε ως υπουργός Αμυνας, είτε ως πολιτικός- δεν εξυπηρετούν το εθνικό συμφέρον».

«Ο κ. Καμμένος είναι πρόβλημα του κ. Τσίπρα, δεν είναι πρόβλημα δικό μου, και φοβάμαι ότι είναι και πρόβλημα της χώρας», είπε ο επικεφαλής του Ποταμιού, σχολιάζοντας τις νέες δηλώσεις του υπουργού Αμυνας κατά της Τουρκίας και του Ταγίπ Ερντογάν.

«Οι εξαλλοσύνες του και οι υπερβολές του, είτε με στολή παραλλαγής, είτε με κοστούμι πολιτικού, μάλλον περισσότερα προβλήματα δημιουργούν παρά επιλύουν, σε μια δύσκολη στιγμή για τη χώρα», συμπλήρωσε ο κ. Θεοδωράκης.

Ο κ. Κοτζιάς, πέρα από το Σκοπιανό ενημέρωσε τον επικεφαλής του Ποταμιού και για τα ελληνοτουρκικά, στη συνάντησή τους που διήρκεσε 1,5 ώρα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Υπάρχει μία διάθεση, νομίζω, τουλάχιστον στα ελληνοτουρκικά, να μην αφήσουμε έναν χώρο διχασμού στην Ελλάδα και να πιστέψει ο Ερντογάν ότι μπορεί να χρησιμοποιήσει τους δύο Έλληνες στρατιωτικούς για μεγαλύτερα παιχνίδια», είπε ο κ. Θεοδωράκης, σύμφωνα με το ΑΠΕ, ενώ δήλωσε ότι δεν θέλει να ασκήσει κριτική στους χειρισμούς της κυβέρνησης για αυτό το θέμα, καθώς «προέχει η επιστροφή των δύο παιδιών στην πατρίδα και μετά να λύσουμε τις όποιες διαφορές μας για τα λάθη που γίνονται στην αμυντική πολιτική της χώρας».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.