ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Σ.Θεοδωράκης: Οι πρώτες δηλώσεις μετά την αποχώρηση από το ΚΙΝ.ΑΛ

Σ.Θεοδωράκης: Οι πρώτες δηλώσεις μετά την αποχώρηση από το ΚΙΝ.ΑΛ

Ο Σταύρος Θεοδωράκης έκανε τις πρώτες του δηλώσεις μετά την αποχώρηση απο το ΚΙΝ.ΑΛ και ξεκαθάρισε πως δεν “φλερτάρει” με κανένα μεγάλο κόμμα.

«Η πόλωση είναι μεγάλη αλλά και η απογοήτευση των πολιτών μεγαλύτερη», τονίζει ο Σταύρος Θεοδωράκης.

«Ένας στους τρεις ψηφοφόρους λέει σήμερα ότι είναι ανάμεσα σε δύο ή τρία κόμματα. Το 15% των ψηφοφόρων αρνούνται να δώσουν έστω και την παραμικρή θετική αξιολόγηση για κάποιο κόμμα. Δε βλέπουν τίποτα θετικό στις υπάρχουσες επιλογές. Βλέπουν λαϊκισμό, συντηρητισμό, κομματισμό, ακρότητες. Στους ψηφοφόρους αυτούς οφείλουμε να δώσουμε μια διαφορετική επιλογή», αναφέρει στη συνέχεια ο επικεφαλής του Ποταμιού.

«Δικαιούται λοιπόν το Ποτάμι να πει “είμαι εδώ”! Καθαρές θέσεις, τολμηρή στάση όλα αυτά τα χρόνια. Ας μην το λέμε μόνο στις παρέες μας ας το πούμε και στις κάλπες, ας το πούμε και στις δημοσκοπήσεις», τονίζει ο κ. Θεοδωράκης και προσθέτει:

«Αυτό είναι το μήνυμα μας και νομίζω ότι το ακούν πολλοί, ειδικά αυτή την περίοδο που ο κόσμος αναζητά θάρρος και ξεκάθαρες θέσεις».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Κατ’ εποχές όλοι έχουν και μια πληροφορία για το ποιον φλερτάρει το Ποτάμι. Σας θυμίζω τα πρωτοσέλιδα που μας συνέδεαν με τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Όπως και τα πολεμικά πρωτοσέλιδα για τις σχέσεις μας με τους ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ. Το Ποτάμι δεν θα αλλάξει έδρανα σε αυτή την Βουλή. Έχουμε έναν μικρό κατάλογο με τα επτά σημαντικά πράγματα που πρέπει να κάνει μια νέα κυβέρνηση. Από τις απαντήσεις λοιπόν που θα πάρουμε σε αυτές τις επτά προτεραιότητες θα εξαρτηθεί η στάση μας απέναντι στο νικητή των εκλογών», αναφέρει κλείνοντας ο Σταύρος Θεοδωράκης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.