ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Μαυρωτάς: «Το Ποτάμι δεν ετεροπροσδιορίζεται για να πάει με τον έναν ή τον άλλο»

Μαυρωτάς: «Το Ποτάμι δεν ετεροπροσδιορίζεται για να πάει με τον έναν ή τον άλλο»

Ο νέος αντιπρόεδρος του κόμματος, Γιώργος Μαυρωτάς ανέπτυξε σε συνέντευξή του τους στόχους του Ποταμιού μετά το συνέδριο που διεξήχθη το Σαββατοκύριακο.

«Πρέπει να πείσουμε τον κόσμο ότι το Ποτάμι έχει επτά βασικές θέσεις χωρίς να ετεροπροσδιορίζεται εκ των προτέρων ότι πάει με τον ένα ή τον άλλο» είπε ο κ. Μαυρωτάς.

Σύμφωνα με τον ίδιο είναι «τελειωμένο πράγμα η αυτόνομη πορεία μετά την απόφαση του συνεδρίου».

Ξεκαθάρισε, δε, ότι «στηρίζουμε τις θέσεις μας και όχι την κυβέρνηση» ενώ ειδικά για τη Συμφωνία των Πρεσπών είπε ότι «υπάρχει θετική προδιάθεση να στηρίξουμε τη συμφωνία των Πρεσπών αλλά υπάρχουν επιφυλάξεις από δύο βουλευτές. Δεν θα τεθεί μάλλον θέμα κομματικής πειθαρχίας».

«Είναι άλλο η στηριξη της κυβέρνησης που είναι πιο αυστηρή η κομματική θέση και άλλο η θέση σε επιμέρους νομοσχέδια» πρόσθεσε ο κ. Μαυρωτάς.

Στην ερώτηση γιατί αποχώρησε το Ποτάμι από το Κίνημα Αλλαγής ο Γιώργος Μαυρωτάς απάντησε ότι «μέσα στο ΚΙΝΑΛ όταν είδαμε ότι αυτό που θέλαμε να κάνουμε ως μετεξέλιξη του προοδευτικού δημοκρατικού χώρου δεν ήταν αυτό αλλά γινόταν αλλά μια παλιγγενεσία του ΠΑΣΟΚ τότε κρίναμε ότι ήταν καλύτερα ένα πολιτισμένο διαζύγιο. Πιστεύαμε ότι θα μπορούσαμε να έχουμε μια μετεξέλιξη του παλαιού νοσταλγικού ΠΑΣΟΚ αλλά δεν το καταφέραμε».

Ο κ. Μαυρωτάς διευκρίνισε ότι ένας από τους λόγους εκλογής αντιπροέδρου στο κόμμα ήταν «για να μην δίνουμε εικόνα αρχηγοκεντρικού κόμματος, γιατί έχει κατηγορηθεί το κόμμα γι’ αυτό».

«Είναι ένα νέο ξεκίνημα μετά την είσοδό μας στο Κίνημα Αλλαγής και την έξοδό μας τον Ιούλιο. Είχαν παγώσει ορισμένες διαδικασίες λόγω καλοκαιριού και τώρα είναι η ώρα να ζεστάνουμε ξανά για να κάνουμε πιο ξεκάθαρο το πολιτικό μας στιγμα» κατέληξε ο κ. Μαυρωτάς οριοθετώντας ως στόχο του Ποταμιού ως «μεγάλο στοίχημα» το 3% στις επόμενες εκλογές.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.