Την υποψηφιότητα του Κώστα Αγοραστού για την Περιφέρεια Θεσσαλίας στηρίζει το Ποτάμι

Την υποψηφιότητα του Κώστα Αγοραστού για την Περιφέρεια Θεσσαλίας στηρίζει το Ποτάμι

Τη στήριξη του Ποταμιού στην υποψηφιότητα του Κώστα Αγοραστού για την Περιφέρεια Θεσσαλίας, εξέφρασαν στελέχη του κόμματος κατά τη συνάντηση που είχαν με τον περιφερειάρχη στη Λάρισα.

Ο γραμματέας της Τοπικής Οργάνωσης του Ποταμιού στη Λάρισα, Κώστας Ιακωβάκης, τόνισε ότι «εκφράσαμε στον περιφερειάρχη Θεσσαλίας κ. Αγοραστό την απόφαση του κόμματός μας να στηρίξει την υποψηφιότητά του και το συνδυασμό του “Συμμαχία υπέρ των πολιτών” για την επανεκλογή του στον περιφερειακό θώκο στις ερχόμενες εκλογές και τη συνέχιση της επιτυχημένης πολιτικής που έχει ασκήσει όλα αυτά τα χρόνια. Συμπορευόμαστε μαζί του στο πλαίσιο μιας προοδευτικής μεταρρυθμιστικής ατζέντας προς όφελος της Θεσσαλίας και των πολιτών της».

Από την πλευρά του, ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας, Κώστας Αγοραστός, σε δήλωσή του υποστήριξε τα εξής: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω τα στελέχη του Ποταμιού που συμπορεύονται με την παράταξη μας “Συμμαχία υπέρ των Πολιτών”. ‘Άλλωστε η παράταξή μας έχει ιδρυθεί πάνω σε αρχές και αξίες ανθρώπινες και ανεξάρτητες που αντιπροσωπεύουν τη κοινωνία και απευθύνεται σε ευρύτερες δυνάμεις του μεταρρυθμιστικού και προοδευτικού χώρου. Με έργα και πράξεις και όχι λόγια ακολουθούμε μια ανθρώπινη πολιτική και ευχαριστούμε όλους που μας στηρίζουν, αλλά κυρίως τον κάθε Θεσσαλό και την κάθε Θεσσαλή που είναι καθημερινά δίπλα μας και παλεύουν για μια καλύτερη Θεσσαλία».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στη συνάντηση παρευρέθηκαν ο γραμματέας της Τ.Ο. Λάρισας του Ποταμιού, Κώστας Ιακωβάκης, το μέλος της Κ.Ε., Δημήτρης Σακατζής, το στέλεχος του Ποταμιού Λάρισας, Κων/νος Πλίτσης, και ο αντιπεριφερειάρχης Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Θεσσαλίας, Απόστολος Μπέμπης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.