ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Σ.Δανέλλης: «Η ψήφος εμπιστοσύνης συνδέεται με τη Συμφωνία των Πρεσπών και δεν πάει χωριστά»

Σ.Δανέλλης: «Η ψήφος εμπιστοσύνης συνδέεται με τη Συμφωνία των Πρεσπών και δεν πάει χωριστά»

«Ανακύπτουν προβλήματα σε σχέση με το δικό μου σκεπτικό» από τη στιγμή που φέρνει νωρίτερα την πρόταση εμπιστοσύνης από τη Συμφωνία των Πρεσπών, ανέφερε ο βουλευτής του Ποταμιού Σπύρος Δανέλλης.

«Θεωρώ ότι η συνέπεια στο βασικό ζήτημα, της Συμφωνίας των Πρεσπών σου δημιουργεί και την υποχρέωση, αφού η ψήφος εμπιστοσύνης για αυτό το πράγμα ζητείται, αλλιώς δεν θα θα υπήρχε ζήτημα μη δεδηλωμένης, θεωρώ ότι αυτό είναι συνδεδεμένο και δεν πάει χωριστά», ανέφερε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Στη ζωή μου έχω μάθει να παίρνω τις ευθύνες που μου αναλογούν και να είμαι συνεπείς στις απόψεις και στις αρχές μου», ξεκαθάρισε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.