ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Ψαριανός: «Κυβέρνηση περιτριμμάτων, αποστατών στο Κατσαπλιαδιστάν» – Tί είπε για Δανέλλη

Ψαριανός: «Κυβέρνηση περιτριμμάτων, αποστατών στο Κατσαπλιαδιστάν» – Tί είπε για Δανέλλη

«Κυβέρνηση περιτριμμάτων, αποστατών», χαρακτήρισε την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, ενώ περιέγραψε γλαφυρά αυτό που συμβαίνει τώρα με τους βουλευτές που διαγράφονται και αυτούς που δεν διαγράφονται, ο βουλευτής του Ποταμιού Γρηγόρης Ψαριανός.

Μιλώντας στο ρ/σ Athens Voice, είπε χαρακτηριστικά:

«Είναι πρωτοφανές στα κοινοβουλευτικά χρονικά αυτού του κρατιδίου, αυτού του κρατικού μορφώματος που ζούμε, του Κατσαπλιαδιστάν, είναι πρωτοφανές ακόμα και για το Κατσαπλιαδιστάν, αυτή η αθλιότητα, μια κυβέρνηση περιτριμμάτων, αποστατών, δύο κομμάτων όπου το ένα είναι ακροαριστερό, το άλλο ακροδεξιό, συνεργάζονται 4 χρόνια, το ένα φεύγει από την κυβέρνηση αλλά αφήνει τους 4 από τους 7 βουλευτές του, από τους οποίους διαγράφει τους 2 αλλά δεν διαγράφει τους άλλους 2, διαγράφει αυτούς που είναι υπουργοί αλλά δεν διαγράφει αυτούς που θα γίνουν υπουργοί μεθαύριο, γιατί ο Ζουράρις θα πάει στη θέση της Νοτοπούλου και στη θέση του Ηλιόπουλου στο υφυπουργείο Εργασίας θα πάει ο Παπαχριστόπουλος…» ανέφερε, χαρακτηρίζοντας με καυστικό τρόπο «ΑΝΕΞΕΛ» τους Ανεξάρτητους Έλληνες.

«Μόνο η χούντα έβαλε εν ενεργεία στρατιωτικό ΥΠΕΘΑ, τον Σπαντιδάκη, τελεία, αυτά γίνονται μόνο στη Βενεζουέλα, στη Βολιβία, στην Κολομβία», πρόσθεσε μιλώντας για την τοποθέτηση Αποστολάκη στο ΥΠΕΘΑ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οσο για τον Σπύρρο Δανέλλη που θα δώσει ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση, είπε ότι «είχει μια ειλικρινή στάση και αποφασισμένη εδώ και καιρό να συμπλεύσει με τον ΣΥΡΙΖΑ, επειδή έχει ένα αντιδεξιό σύνδρομο πολύ σκληρό. Εγώ τον έχω καλέσει να πει δημόσια πως δεν θα είναι υποψήφιος δήμαρχος στο Ηράκλειο ή στο Ακρωτήρι, ούτε στο ευρωψηφοδέλτιο, ούτε σε κανένα συνδυασμό του ΣΥΡΙΖΑ στις επόμενες εκλογές».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.