Γ. Μαυρωτάς: «Το Ποτάμι θα επιλέξει υπερψήφιση ή αποχή για τις Πρέσπες»

Γ. Μαυρωτάς: «Το Ποτάμι θα επιλέξει υπερψήφιση ή αποχή για τις Πρέσπες»

Ο αντιπρόεδρος του Ποταμιού Γιώργος Μαυρωτάς φούντωσε ακόμα περισσότερο την φημολογία που κυκλοφορεί τις τελευταίες ώρες ότι το κόμμα του κάνει δεύτερες σκέψεις ή να ψηφίσει τη συμφωνία των Πρεσπών ή να απέχει από την ψηφοφορία.

Ο κ. Μαυρωτάς ανέφερε αρχικά ότι το ποτάμι στηρίζει τη συμφωνία των Πρεσπών λέγοντας χαρακτηριστικά: « Η συμφωνία των Πρεσπών είναι το αποτέλεσμα μιας διαπραγμάτευσης με περισσότερα θετικά από τα αρνητικά για τη χώρα μας και γι’ αυτό την στηρίζουμε. Πρέπει να δούμε το μέλλον με εθνική αυτοπεποίθηση ώστε να παίξουμε το ρόλο μας ως πυλώνας σταθερότητας στην περιοχή. Η συμφωνία είναι και αποτέλεσμα της διεθνούς συγκυρίας που είναι δύσκολο να βρεθεί στο μέλλον»

Ωστόσο στη συνέχεια πρόσθεσε: «Πρέπει σίγουρα να πρυτανεύσει το εθνικό συμφέρον λαμβάνοντας υπόψιν βέβαια και το γενικότερο πολιτικό κλίμα και θα βρούμε το πλαίσιο αυτό για να εκφραστούμε με τον κατάλληλο τρόπο»

Σύμφωνα με πληροφορίες η ερμηνεία των όσων είπε ο κ. Μαυρωτάς είναι πως αυτή τη στιγμή υπάρχουν δύο προτάσεις στην Σεβαστουπόλεως:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η μία λέει «ναι» στην υπερψήφιση της συμφωνίας των Πρεσπών και η άλλη ανοχή διά της απουσίας των βουλευτών από την σχετική ψηφοφορία δεδομένου ότι οι κύριοι Γιώργος Αμυράς και Γρηγόρης Ψαριανός έχουν αποφασίσει να καταψηφίσουν συμφωνία.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.